Головна Новини Світ Німеччина Бербок розповіла, чому менше ніж через місяць знову летить в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Бербок розповіла, чому менше ніж через місяць знову летить в Україну

Анналена Бербок заявила, що вона продовжить дипломатичні зусилля у зв'язку з вибухонебезпечною ситуацією, що склалася довкола українських кордонів.

7 лютого 2022, 15:57
Поділіться публікацією:

"Вибухонебезпечна ситуація", що склалася навколо українських кордонів, – головна причина чергового візиту глави МЗС Німеччини Анналени Бербок в Україні, при тому, що від останнього візиту Бербок до Києва не минуло ще й місяць. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у заяві голови дипломатії Німеччини, розміщеної на сайті МЗС.

Бербок розповіла, чому менше ніж через місяць знову летить в Україну

Анналена Бербок. Фото з відкритих джерел

Анналена Бербок зазначила, що Німеччина чудово розуміє всю небезпеку того, що Росія ввела свої війська до прикордонного з Україною регіону. Нинішня ситуація дуже непроста, адже від неї залежить стабільність та мир у Європі. Ціна помилки дуже велика, адже ЄС добре розуміють, що поставлено на карту Європи. Глава МЗС наголосила, для того, щоб не дати зруйнувати світ, потрібно докласти всіх можливих зусиль.

Бербок додала, що її візит до Києва – це ще й сигнал насамперед українському народу, що Німеччина як член ЄС, НАТО та G7 повністю на стороні України і готова підтримати країну в непростий час.

При цьому глава МЗС ФРН підтвердила готовність Берліна дати жорстку відповідь Москві, якщо агресію проти України буде продовжено.

Анналена Бербок додала, що Німеччина захоплюється українським народом, які попри всі загрози зберігає спокій та впевненість у своїх силах.

Міністр закордонних справ Німеччини також розповіла, що у її планах цього разу зустрітись не лише з президентом Зеленським, головою зовнішньополітичного відомства України Кулібою, а й спілкування з пересічними українцями.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Кулеба розповів про надію після розмови з головою МЗС ФРН Бербок.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини