Головна Новини Світ Німеччина Бербок звернулася до «людяності» Лаврова. Що з цього вийшло
commentss НОВИНИ Всі новини

Бербок звернулася до «людяності» Лаврова. Що з цього вийшло

На засіданні очільників МЗС країн G20 міністр закордонних справ Анналена Бербок звернулася до російського міністра Сергія Лавров із закликом припинити війну в Україні, повідомляє Bild. При цьому вона намагалася апелювати до його людяності

23 лютого 2024, 11:27 comments1487
Поділіться публікацією:

Анналена Бербок, як і обіцяла, підняла тему війни Росії проти України на зустрічі очільників МЗС країн "Великої двадцятки". Зокрема, вона закликала Лаврова припинити війну. На цей раз, вона закликала очільника російського МЗС подбати про "власний народ".

Бербок звернулася до «людяності» Лаврова. Що з цього вийшло

Анналена Бербок

"Якщо ви дбаєте про людські життя, якщо ви дбаєте про свій власний народ, російських дітей і молодь, ви повинні припинити цю війну зараз", 
– заявила Бербок.

Міністр закордонних справ Німеччини підкреслила, якщо б Росія негайно припинала війну в Україні, то цим би одразу відкрила шлях до встановлення миру та справедливості.

При цьому відомо, що Лавров був присутній у залі під час промови Бербок. Російській міністр сидів на три місця лівіше від очільниці німецького МЗС.

Нагадаємо, раніше Анналена Бербок заявляла, що російський диктатор Володимир Путін не повинен очікувати на те, що підтримка Заходом України почне слабшати. За її словами, якщо очільник країни-агресора так думає, то він помиляється. Бербок підкреслила, що європейські держави будуть підтримуватимуть Україну і далі. При цьому, за її словами, вони будуть робити це стільки, скільки буде необхідно, і ця підтримка може стати ще ефективнішою. Також Бербок підкреслила, що мільярди, які європейці вкладають в Україну, вони насправді вкладають у власну безпеку.

Також портал "Коментарі" повідомляв, що очільниця МЗС Німеччини звернулася до Сергія Лаврова під час засідання Ради міністрів ОБСЄ. Вона закликала Росію припинити війну в Україні, яка також є і війною проти всіх цінностей, які втілює собою така структура, як ОБСЄ. Відомо, що під час виступу Бербок Лаврова у залі не було.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bild.de/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини