Головна Новини Світ Німеччина COVID-19 в Німеччині: зафіксовано рекордний максимум кількості хворих
commentss НОВИНИ Всі новини

COVID-19 в Німеччині: зафіксовано рекордний максимум кількості хворих

Кількість заражень новим штамом росте у Європі

8 листопада 2021, 11:45
Поділіться публікацією:

У світі захворіло на COVID-19 250 млн людей, у Німеччині показник кількості нових випадків зараження коронавірусом на 100 тис. осіб за тиждень зріс до 201,1. Це рекордна кількість осіб із грудня 2020 року. Тоді показник становив 197,6. Такі дані опублікував німецький Інститут Роберта Коха. Про це повідомляє RTE з посиланням на Reuters.

COVID-19 в Німеччині: зафіксовано рекордний максимум кількості хворих

Фіксують спалах коронавірусу у Німеччині, фото з відкритих джерел

У країнах Східної Європи наразі реєструють спалахи хвороби через зараження штамом Delta. Кожні три місяці заражаються 50 млн людей. Майже половина усіх нових випадків інфікування — нові випадки в європейських країнах. У Німеччині рівень вакцинації становить менш як 70%. За словами керівника інституту Лотара Вілера, є ризик, що нещеплені захворіють протягом пари місяців.

Найбільше хворих у Саксонії, там рівень захворюваності удвічі перевищує середній по країні (491,3 на 100 тис. населення). У землі вводять нові обмеження для невакцинованих людей.

Як сказала Марія Ван Керхове, епідеміолог, керівник Всесвітньої організації охорони здоров’я, до кінця 2022 року буде зменшено кількість тяжких випадків захворювання та смертності. Хоча новорічні свята й зима лише сприятиме поширенню коронавірусу серед населення країн. Однак у ВООЗ переконані, що завдяки вакцинам вдасться побороти пандемію.

Наразі кількість заражень в 55 з 240 країн усе ще зростає. Серед них Росія, Україна та Греція мають кількість нових випадків близьку до рекордного рівня з 2020 року.

Станом на 8 листопада в Україні захворіло 13 068 людей, померло від ускладнень 473 людини. Також захворіло 790 дітей.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Новій Зеландії зафіксовано рекордну кількість захворювань COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини