Головна Новини Світ Німеччина Депутати звернулися до Шольца із шокуючим закликом. Що пропонують у питанні України
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутати звернулися до Шольца із шокуючим закликом. Що пропонують у питанні України

Частина німецьких депутатів звернулися із відкритим листом до канцлера Олафа Шольца. В ньому вони закликали канцлера припинити надавати Україні військову допомогу та працювати на мирне вирішення конфлікту

10 квітня 2024, 12:50
Поділіться публікацією:

Тридцять два німецьких депутати звернулися до канцлера Олафа Шольца з відкритим листом, закликаючи його припинити постачання зброї Україні і зосередитися на мирному вирішенні конфлікту.

Депутати звернулися до Шольца із шокуючим закликом. Що пропонують у питанні України

Олаф Шольц

Зокрема, у листі вони висловили бажання служити миру та запропонували Шольцу діяти як посередник між сторонами конфлікту для знаходження мирного рішення.

Згідно зі зверненням депутатів, німецький канцлер має припинити поставки зброї Україні і докласти зусиль для мирного врегулювання ситуації. Вони висловили занепокоєння щодо ескалації конфлікту та закликали Берлін ініціювати дипломатичні рішення для припинення війни.

У зверненні також засуджується російська агресія, але не вказується на конкретні події чи винуватців, таких як, наприклад, кремлівський диктатор Володимир Путін чи міста, що постраждали від воєнних дій країни-агресора.

Серед підписантів листа представники різних партій, окрім Партії зелених.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що канцлер Олаф Шольц позиціонує себе, як канцлер миру, і таку стратегію підтримують більшість жителів Німеччини. Окрім того, на думку експертів, Німеччина та Сполучені Штати хочуть, щоб в Україні війна була припинена. Нібито на їх думку, для України перемогою стало б повернення територій, які ще не були захоплені Росією до повномасштабного вторгнення. Тобто буцімто заради миру лідери Німеччини та США готові віддати Росії Донбас та Крим. Говорять, що ці країни затягують виділення допомоги Києву, щоб ЗСУ почали втрачати території і таким чином змусили президента Володимира Зеленського прийняти складне рішення та погодитися на переговори с кремлівським диктатором Володимиром Путіним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 квітня 2024, 12:11

Взагалі не треба було лізти у пекло в сварку юдейсько-путінських чортів. Краще б ці гроші пішли на облаштування біженців і створення якісної діаспори у Європі. Або Україну треба було приєднувати до розумово розвинутих країн. А так половина було вкрадено половина пішло на ескалацію кризи імені Зе і Путіна.


Новини