Головна Новини Світ Німеччина Інсценувала свою смерть, вбивши схожу на себе дівчину: шок-контент із Німеччини
commentss НОВИНИ Всі новини

Інсценувала свою смерть, вбивши схожу на себе дівчину: шок-контент із Німеччини

Цей випадок стався ще влітку минулого року, коли батьки Шахарабан знайшли нібито свою доньку в автомобілі неподалік будинку її подруги.

31 січня 2023, 16:10 comments3211
Поділіться публікацією:

23-річна громадянка Німеччини вирішила інсценувати свою смерть, для чого знайшла схожу на себе дівчину та вбила її. Про це з посиланням на місцеві ЗМІ повідомляє польське видання Polsatnews.

Інсценувала свою смерть, вбивши схожу на себе дівчину: шок-контент із Німеччини

фото тематичне, з відкритих джерел

Шокуюча історія почалася в день, коли в автомобілі знайшли тіло жінки, що зовні сильно схожа на Шахрабан. Більше того, навіть батьки нібито загиблої дівчини були впевнені, що їхня дочка мертва – настільки вони були схожі між собою. Згодом з'ясувалась жахлива правда – дівчина на ім'я Шахрабан виявилася не жертвою жорстокого та цинічного вбивства, а його винуватцем.

Цей випадок стався ще влітку минулого року, коли батьки Шахарабан знайшли нібито свою дочку в автомобілі неподалік будинку її подруги.

"Ця справа потребувала максимального професіоналізму від слідчих, адже коли знайшли тіло, ніхто й уявити не міг, що події розвиватимуться настільки непередбачувано", — казав тоді представник місцевої поліції Андреас Айхеле.

Поліція згодом встановила, що тіло належить зовсім іншій дівчині. З'ясувалося, що Шахрабан хотіла втекти із сім'ї, з якою постійно конфліктувала. Для цього дівчина протягом тривалого часу шукала в соціальних мережах схожих на себе жінок, щоб потім убити, видавши тіло однієї з них, за своє.

На даний момент Шахрабан разом зі своєю подругою, з якою, як з'ясувалося, дівчина і вчинила вбивство, завдавши нещасній понад 50 ударів ножем, затримані і чекають на суд.

Нагадаємо , раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українські прикордонники затримали трьох хлопців під час спроби втекти з України до Угорщини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини