Головна Новини Світ Німеччина Коли в Україні буде "досить серйозна" кількість танків: посол Німеччини назвала місяць
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли в Україні буде "досить серйозна" кількість танків: посол Німеччини назвала місяць

Посол ФРН Анка Фельдгузен вважає, що Україна отримає більшість танків у квітні

23 лютого 2023, 16:45 comments1007
Поділіться публікацією:

Процес постачання Україні танків західного зразка вже триває. Саме тому можна з упевненістю сказати, що більшість техніки прибуде до України вже у квітні. Німеччина, як основний постачальник цієї військової техніки, зрадить танки у березні. Також цього місяця Київ має отримати танки з Іспанії. Як повідомляє видання "Коментарі", таку інформацію в коментарі "Радіо Свобода" озвучила посол Німеччини в Україні Анка Фельдгузен.

Коли в Україні буде "досить серйозна" кількість танків: посол Німеччини назвала місяць

Танк. Фото з відкритих джерел

"Ми вже повідомили про те, що наші перші танки будуть наприкінці березня. Ваші військові зараз навчаються на них. Ми бачимо картинки з полігону у Німеччині", — зазначила Анка Фельдгузен.

Потім посол звернула увагу на заяву про постачання танків від офіційного Мадриду, наголосивши, що Іспанія вже на офіційному рівні підтвердила свою згоду.

"Вони (Ред. – іспанці) повідомили, що їхні танки будуть наприкінці березня. Мені здається, що у квітні буде вже досить серйозна кількість", – зазначила посол ФРН.

Після того, як Німеччина схвалила відправку танків свого провадження для ЗСУ, на аналогічний крок пішли й інші країни. Сюди належать Польща, Нідерланди, Данія та ще чимало держав.

Іспанія 22 лютого пообіцяла надати Україні 6 одиниць Leopard 2 зі своїх запасів. А в майбутньому не виключаються нові постачання.

Читайте також на порталі "Коментарі" — резолюція України на спецсесії ООН: чому це важливо як притягти РФ до відповідальності.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що готує Росія до 24 лютого – де агресор може планувати новий удар. Експерти детально розібрали ситуацію під час ексклюзивного інтерв'ю нашому порталу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини