Головна Новини Світ Німеччина Лікарі з таким ще не стикалися: в Німеччині виявили нову мутацію коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі з таким ще не стикалися: в Німеччині виявили нову мутацію коронавірусу

Про стан хворих поки не повідомляється

18 січня 2021, 14:58
Поділіться публікацією:

У Баварії, що є федеральною землею на півдні та південному сході Німеччини, було виявлено новий штам COVID -19. Про це інформує місцеве видання Muenchner Merkur.

Лікарі з таким ще не стикалися: в Німеччині виявили нову мутацію коронавірусу

Новий штам коронавірусу виявлено в Німеччині - фото: з відкритих джерел

Так, за інформацією джерела, в одній з клінік в районі Гарміш-Партенкірхен стався спалах коронавірусу. В результаті хворобу виявили у 73 осіб. У їх числі — медики, медпрацівники, а також пацієнти. Після обстеження з'ясувалося, що у трьох хворих виявлено невідомий медикам раніше штам коронавірусу.

Для точного підтвердження аналізи були направлені в Берлін. Там, в клініці "Шаріте", підтвердили, що у трьох людей новий штам вірусу. Про стан цих трьох осіб поки нічого не повідомляється. На цей момент залишаються невідомими наслідки цієї мутації. Медики проводять всі необхідні дослідження, щоб зрозуміти, наскільки небезпечна нова мутація COVID-19. До слова, на сьогодні існує близько 12 тисяч різних мутацій коронавірусу.

Нагадаємо, що в середині грудня 2020 року у Великобританії відбулося дуже різке зростання нових випадків хвороби. Це було пов'язано з новою мутацією вірусу. Згідно з дослідженням Імперського коледжу Лондона у Великобританії, мутація зробила новий варіант вірусу на 50-70 відсотків зараз неї, ніж вихідний вірус.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що головний санітарний лікар Віктор Ляшко розповів, як уникнути спалаху "британського" штаму коронавірусу. В Україні на сьогодні немає цього штаму. Також сайт повідомляв про те, чи варто планувати відпустку за кордоном у 2021 році або ж за порадою лікарів скасувати всі подорожі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини