Головна Новини Світ Німеччина Меркель відповіла, чи може вона допомогти закінчити війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Меркель відповіла, чи може вона допомогти закінчити війну в Україні

Меркель не може передбачити, яким саме буде результат війни

7 грудня 2022, 15:09 comments2187
Поділіться публікацією:

Ангела Меркель переконана, що війна Росії проти України закінчиться за столом переговорів. Відповідну заву колишня канцлерка Німеччини зробила в інтерв'ю Zeit.

 Меркель відповіла, чи може вона допомогти закінчити війну в Україні

Ангела Меркель (фото з відкритих джерел)

За словами Ангели Меркель, вона не може передбачити, яким буде результат війни.

"Одного дня вона завершиться переговорами. Війни закінчуються за столом переговорів", — заявила колишня канцлерка Німеччини.

Але Меркель не виключає, що може долучитися до врегулювання цього питання. Проте, колишня канцлерка Німеччини не відповіла, коли та за яких умов можуть розпочатися такі переговори.

"Є різниця між продиктованим миром, якого я, як і багато інших, не хочу, і дружніми, відкритими дискусіями один з одним", — сказала Меркель.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Німеччина відправить в Україну важке озброєння. Німецький уряд продовжує допомагати Україні та надсилає важку військову техніку для боротьби проти Російської Федерації. Це не перша партія зенітних установок Gepard, які Німеччина відправляє в Україну. Ще в квітні німці відправляли в Україну різноманітну військову техніку. Цього ж разу Gepard приїде в Україну на початку весни 2023 року. Їх виготовляє німецька компанія Krauss-Maffei. Flakpanzer Gepard — це самохідна зенітна установка, здатна діяти за будь-яких погодних умов. Гармата була розроблена ще в 1960-х роках, тому це не нова конструкція, але, як і інша військова техніка, ця установка зазнала кілька модернізацій. Протягом багатьох років Gepard була основою німецьких протиповітряних сил, їх також використовували інші країни НАТО, Нідерланди та Бельгія, а зараз також і Бразилія, Йорданія та Румунія.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини