Головна Новини Світ Німеччина Меркель зробила нову заяву про користь "Мінська" для України: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Меркель зробила нову заяву про користь "Мінська" для України: подробиці

Ангела Меркель заявила, що Мінські домовленості дали Україні час підготуватися

2 січня 2023, 18:59
Поділіться публікацією:

Колишня канцлерка Німеччини Ангела Меркель, що перебувала на цій посаді з 2005 по 2021 рік, зробила нову заяву про Мінські домовленості. На її думку, ці домовленості дали Україні час підготуватися до нового вторгнення РФ. Про це вона сказала під час інтерв'ю італійській газеті Corriere della Serra.

Меркель зробила нову заяву про користь "Мінська" для України: подробиці

Ангела Меркель (фото з відкритих джерел)

"Україна використала цей період для того, щоб стати сильнішими, що ми бачимо сьогодні. Країна 2014/15 року — це не та країна, яка є сьогодні. І я сумніваюся, що НАТО тоді могло б зробити багато, щоб допомогти Україні, як це відбувається сьогодні", — сказала Меркель.

Нагадаємо, що "Коментаір" писали про те, що Німеччина відправляє в Україну спеціальні автомобілі MAN HX 8×8. Компанія Rheinmetall оголосила, що відправляє в Україну спеціалізовані автомобілі HX 8x8 за дорученням уряду Німеччини. Ці величезні машини заввишки понад 3 метри та вагою майже 30 тонн різним чином допомагатимуть українській армії. Україна все ще чекає від Німеччини рішення про відправку сучасних танків Leopard, про те ще остаточно невідомо, чи таке рішення буде прийнято. Наразі союзник України погодився передати спеціальні вантажівки MAN HX 8×8. Відомо, що Україна отримає таких машин 26 одиниць. Вантажівки MAN HX 8×8 є одними з найбільш використовуваних автомобілів для військової підтримки, у всьому світі ними користуються понад 15000 одиницями. Це універсальні машини, що мають високу мобільність та міцність, а модульна конструкція надає можливість MAN HX 8×8 використовувати для багатьох різних завдань. Що стосується моделі HX 8x8, то вона була створена для військово-інженерних операцій і підтримки підрозділів у боротьбі зі стихійними лихами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олександр

2 січня 2023, 19:16

Стара відьма вириває гланди через сфінктр! Для чого і з яких причин старе л..но виправдовується? ХрінЗнає) Баба продала щонайменше 2 країни - свою та Україну за газ!


Новини