Головна Новини Світ Німеччина Міністр фінансів Німеччини закликав до посилення санкцій проти агресора
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр фінансів Німеччини закликав до посилення санкцій проти агресора

В Німеччині запровадять знижки на паливо для населення, щоб зменшити вплив антиросійських санкцій

14 березня 2022, 15:54
Поділіться публікацією:

Міністр фінансів Німеччини Крістіан Лінднер заявив в понеділок, 14 березня, що тиск на президента Росії слід посилити до максимуму, щоб якомога швидше припинити війну в Україні. Про це пише Reuters.

Міністр фінансів Німеччини закликав до посилення санкцій проти агресора

Фото ілюстративне / Pixabay

"Тиск на Володимира Путіна необхідно посилити до максимуму, щоб якомога швидше припинити цю війну. Тому ми вітаємо продовження роботи над санкціями", — сказав Лінднер.

Крім того, в уряді Німеччини повідомили, що буде запроваджено для німців, що їздять на автомобілях, знижки на купівлю пального, щоб зростання ціни на бензин та енергоносії, не мало такого негативного впливу на населення. Лінднер впевнений, що держава має допомогти й своїм громадянам й бізнесу подолати наслідки санкцій проти агресора.

Розпорядник Міжнародного валютного фонду Крісталіна Георгієва заявила 13 березня, що санкції, запроваджені Сполученими Штатами та іншими демократичними країнами, вже мають "серйозний" вплив на російську економіку і призведуть до глибокої рецесії в цьому році.

За її словами, війна спричинила хвилю біженців, яку можна порівняти лише з хвилею біженців під час Другої світової війни.

Відповідаючи на запитання, чи зможе Росія отримати доступ до екстреного фінансування МВФ у розмірі 1,4 мільярда доларів, затвердженого для України минулого тижня, якщо Москва виграє війну і встановить новий уряд, Георгієва відповіла, що ці кошти знаходяться на спеціальному рахунку, доступному лише для українського уряду. Представниця МВФ сказала, що йдеться про "міжнародно визнаний уряд України".

Як повідомляв портал, Ізраїль приєднається до міжнародних санкцій проти Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини