Головна Новини Світ Німеччина На території Октоберфесту в Мюнхені заборонили пити алкоголь
commentss НОВИНИ Всі новини

На території Октоберфесту в Мюнхені заборонили пити алкоголь

Октоберфест у 2020 році мав проходити з 19 вересня по 4 жовтня

21 вересня 2020, 08:42
Поділіться публікацією:

Влада німецького Мюнхена ввела повну заборону на алкоголь на території "Октоберфесту". Сам фестиваль вирішили не проводити ще у квітні — через пандемію коронавірусу. Та тепер обмеження посилили, щоб прихильники не змогли влаштувати альтернативне святкування. Про це пише DW. 

На території Октоберфесту в Мюнхені заборонили пити алкоголь

На території Октоберфесту заборонили алкоголь. Фото: hellotraveler.ru

Традиційно "Октоберфест" влаштовують на Терезієнвізе. Це спеціальний майданчик у Мюнхені, котрий щороку збирав любителів пива та веселощів. У 2020 фестиваль скасували через пандемію коронавірусу. Та все ж бажаючи віддати шану традиції знайшлися. Щоб вони не надумали влаштовувати гучні гуляння на Терезієнвізе, влада міста повністю заборонила вживати там алкоголь. 

Сам "Октоберфест" мав би розпочатися 19 вересня і тривав би до 4 жовтня. У суботу на Терезієнвізе і справді почали сходитися люди. Деякі з них були в традиційних фестивальних костюмах. До того ж двоє людей, чиї імена влада міста не розголошує, зареєстрували на території фестивалю дві демонстрації. Одна з них мала обстоювати право на альтернативний "Октоберфест". Іншу хотіли зібрати офіційно "заради збереження звичаїв і традицій". 

Влада Мюнхена побоялася, що такі демонстрації можуть обернутися новим фестивалем, і не вигадала нічого ліпшого, ніж повністю заборонити алкоголь на лузі Терези. І, схоже, це таки спрацювало. 

Зазначимо, що цього року "Октоберфест" скасували уперше з часів Другої світової війни.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що вчені виявили несподівану користь алкоголю для літніх людей. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини