Головна Новини Світ Німеччина "Нам доведеться масово депортувати усіх, більше і швидше" – Шольц
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нам доведеться масово депортувати усіх, більше і швидше" – Шольц

Олаф Шольц оголосив, що Німеччина застосує обмеження для міграції та планує масову депортацію.

24 жовтня 2023, 15:35 comments4191
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Канцлер Німеччини Олаф Шольц розповів, що потрібно провести масову депортацію тих осіб, які не мають права залишатись в країні. Німецький лідер закликав це зробити швидше та наголошує, що такі дії не перетворюють Німеччину на "нелюдей". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Шольца для німецького видання Spiegel.

"Нам доведеться масово депортувати усіх, більше і швидше" – Шольц

Канцлер Німеччини Олаф Шольц. Фото з відкритих джерел

Олаф Шольц пояснює, що добробут Німеччини перебуває під загрозою через велику кількість мігрантів та біженців. За його словами потрібно бути чесним і визнати, що необмежена імміграція в країну призведе до проблем, а уряд несе відповідальність "за забезпечення функціонування громади", яка повинна мати "певну міцність".

"Ми нарешті повинні депортувати у великих масштабах тих, хто не має права залишатися в Німеччині. Ми повинні депортувати більше і швидше", — сказав Шольц.

Олаф Шольц наголосив, що обмеження та боротьба з нелегальною міграцією "не перетворює нас на нелюдей". Канцлер Німеччини пояснює, що в країні є біженці, які мають право на притулок, наприклад, якщо їх політично переслідують. Крім того, Німеччина загалом потребує мігрантів, які забезпечують країною робочою силою. Однак усі інші категорії за словами Шольца мають залишити країну.

"Якщо ви не належите до тієї чи іншої групи, ви не можете залишитися з нами. Саме тому ми обмежуємо нелегальну міграцію до Німеччини – їх надто багато", — сказав Шольц.

Канцлер Німеччини розповів, що для обмежень потрібно вжити певні заходи, зокрема посилити захист кордонів у Європі, як зовнішніх, так і внутрішніх, між країнами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що три країни готові платити біженцям гроші для повернення в Україну.

Також "Коментарі" писали про ексканцлера Німеччини Шредера, який назвав фатальну помилку Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини