Головна Новини Світ Німеччина Нелегітимний президент і жебрак: у Німеччині оскандалилися заявою стосовно Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Нелегітимний президент і жебрак: у Німеччині оскандалилися заявою стосовно Зеленського

Керівник парламентської фракції «Альтернатива для Німеччини назвав президента Володимира Зеленського нелегітимним

11 червня 2024, 19:19 comments14482
Поділіться публікацією:

Лідери фракції ультраправої партії "Альтернатива для Німеччини" в Бундестазі Аліса Вайдель і Тіно Хрупалла заявили про те, що вони не прийшли слухати "спікера в камуфляжному костюмі". Так вони відреагували на виступ президента Володимира Зеленського.

Нелегітимний президент і жебрак: у Німеччині оскандалилися заявою стосовно Зеленського

Україна Німеччина

Окрім того, вони підкреслили, що відмовилися слухати Зеленського, бо, буцімто, термін його повноважень уже завершився.

"Зараз він перебуває на посаді лише як президент війни і жебрак",
– додали вони.

При цьому політики заявили, що зараз Україна нібито потребує "президента миру", який здатний вести переговори. За їх словами, Зеленський підтримує війну, а країна нібито потребує іншого.

Варто відзначити, що своєю заявою Вайдель і Хрупалла повторили російський наратив про те, що термін повноважень українського президента нібито закінчився.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що тему так званої нелегітимності Зеленського особисто запустив кремлівський диктатор Путін. Зокрема, він навіть заявив, що легітимною владою в Україні він вважає парламент та спікера Руслана Стефанчука. Сам Стефанчук порадив кремлівському диктатору уважно ознайомитися із Конституцією України і зрозуміти, що його заяви не мають жодних підстав.

Окрім того, президент Володимир Зеленський у відповідь на слова російського диктатора Володимира Путіна про нібито "нелегітимність" лідера України заявив, що легітимність Путіна визнає лише Путін, а в Україні – президента обирає народ.

Також у розвідці повідомляли, що в РФ хочуть своїми наративами про, буцімто, нелегітимність Зеленського, розгойдати внутрішню ситуацію в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.n-tv.de/

Новини