Головна Новини Світ Німеччина Німеччина має бути готова до війни: чому військові роблять невтішний сценарій
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина має бути готова до війни: чому військові роблять невтішний сценарій

Сьогодні в Німеччині населення все ще далеке від сприйняття зовнішньої загрози, однак варто готуватись до найгіршого.

11 серпня 2024, 17:30
Поділіться публікацією:

 Командир регіонального командування "Гамбург", капітан морського флоту Міхаель Гісс, заявив про необхідність підготовки Німеччини до можливого військового конфлікту впродовж найближчих п'яти років.

Німеччина має бути готова до війни: чому військові роблять невтішний сценарій

Німеччина повинна готуватись до війни (фото з відкритих джерел)

В інтерв'ю виданню Die Welt Гісс пояснив, що після завершення холодної війни і возз'єднання Німеччини, її громадяни прагнули користуватися "мирними дивідендами". Навіть зараз населення Німеччини не повністю усвідомлює потенційні зовнішні загрози.

"Але мій внутрішній годинник, як у солдата, цокає і каже мені, що через п'ять років ми повинні бути достатньо соціально стійкими, щоб протистояти зовнішній військовій загрозі", — наголосив командувач.

Гісс також зазначив, що країна має бути готова до війни.

"Це основне завдання для політики, Бундесверу, бізнесу та суспільства в широкому сенсі. Це також стосується критично важливої інфраструктури, зокрема Гамбурга, який виконує роль гавані для забезпечення функціонування Альянсу та підтримки НАТО", — зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Німеччині вважають, що Україна має гарну основу для мирних переговорівГолова комітету Бундестагу з оборони Маркус Фабер вважає, що військова операція України у Курській області створює сприятливі умови для мирних переговорів щодо закінчення війни. Крім того, Фабер наголошує, що переговори мають бути з наступником Путіна, а сам російський диктатор має постати перед міжнародним судом. Маркус Фабер у кількох дописах в Twitter розповів, що український наступ у Курській області просуваєтеся краще ніж очікувалось.

Голова комітету Бундестагу з оборони наголосив, що Німеччина має більше інвестувати в Україну, щоб наблизити її перемогу, посилити безпеку та зменшити російські загрози.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.welt.de/

Новини