Головна Новини Світ Німеччина Німеччина назвала нову серйозну загрозу для НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина назвала нову серйозну загрозу для НАТО

Міністерство оборони Німеччини вважає, що одна зі світових країн домагається «дестабілізації і ослаблення НАТО»

7 березня 2021, 17:35
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони Німеччини назвало нову загрозу для НАТО з боку Росії. Дану інформацію повідомляє видання Welt am Sonntag.

Німеччина назвала нову серйозну загрозу для НАТО

Названо серйозну загрозу для НАТО. Фото: cdni.rt.com

В оборонному відомстві зазначили, що російська влада активно домагається "дестабілізації і ослаблення НАТО". Зокрема це проявляється в розробці нової зброї та розширенні військових можливостей.

В Німеччині повідомили про створення Росією надпотужної зброї — високоточних гіперзвукових ракет великої дальності. В Міністерстві зазначили і про те, що Кремль вкладає гроші в розробку та удосконалення ядерних комплексів. За підрахунками відомства, у Росії зараз в арсеналі знаходиться близько 6 375 ядерних боєголовок.

Окрім того, Росія нарощує армію, в якій на цей час знаходиться 840 тисяч підготовлених солдатів.

Проте в міністерстві назвали і слабкі сторони російського війська. Насамперед це не надто розвинені військово-морські сили та обмежені можливості їх використання. Також мінусом для російської армії є відсутність бойових безпілотників.

Раніше повідомлялося, що військовий конфлікт на Донбасі неможливо врегулювати, адже роботу Тристоронньої контактної групи всіма можливими способами гальмують представники Росії. Так вважає очільник Офісу президента Андрій Єрмак. Його повну думку читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що ділові переговори в тристоронній контактній групі щодо обміну полоненими заходять в глухий кут через позицію Росії. Такою точкою зору поділився представник української делегації Олексій Арестович. Його позицію можна прочитати тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини