Головна Новини Світ Німеччина Німеччина погрожує припинити фінансування ООН: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина погрожує припинити фінансування ООН: що сталося

Німеччина вимагає відставки спецдоповідача ООН після невдалого порівняння

26 липня 2024, 14:05 comments3309
Поділіться публікацією:

Франческа Альбанезе, спецдоповідач ООН з прав людини, опинилася в епіцентрі міжнародного скандалу. Жінка підтримала провокаційне порівняння ізраїльського прем'єр-міністра Біньяміна Нетаньяху з Адольфом Гітлером. Про це повідомили у BILD.

Німеччина погрожує припинити фінансування ООН: що сталося

У Німеччині закликали припинити виплати ООН за порівняння Нетаньяху з Гітлером

Німеччина виступила з різким ультиматумом: або ООН вживе заходів проти Альбанезе, або зіткнеться з припиненням фінансування, що могло б завдати удару по стабільності всієї організації.

Крейг Мокібер, колишній співробітник ООН, опублікував у соціальних мережах колаж, що зображує Нетаньяху поруч із Гітлером, що викликало масу обурень та звинувачень у неетичності. Альбанезе, прокоментувавши цю посаду, лише підлила олію у вогонь, викликавши лавину критики на адресу ООН за допущення такої безвідповідальності з боку своїх представників.

Німеччина погрожує припинити фінансування ООН: що сталося  - фото 2

Депутат Бундестагу Франк Мюллер-Розентритт та його колеги не просто висловили своє невдоволення, а й поставили перед ООН жорсткий вибір: чи діяти рішуче, звільняючи Альбанезе, чи ризикнути втратити значні фінансові вливання від Німеччини, яка є другим за величиною спонсором організації.                                                                                                                                                

Читайте також на порталі "Коментарі" — У Міністерстві закордонних справ Німеччини дипломати спішно готуються до можливого повернення Дональда Трампа до Білого дому, що може сильно вплинути на Німеччину та її позицію у світі. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Financial Times".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини