Головна Новини Світ Німеччина Німеччина пообіцяла збільшити виробництво зброї для України, проте називає одне "але"
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина пообіцяла збільшити виробництво зброї для України, проте називає одне "але"

За словами Бориса Пісторіуса, промисловість не встигає за попитом

6 грудня 2023, 21:55
Поділіться публікацією:

Очільник німецького оборонного відомства  Борис Пісторіус   повідомив,  що  підприємства німецької  оборонної  промисловості нарощують  потужності "скрізь, де тільки можна",  проте для цього потрібно більше часу.  Як він стверджує,  зараз є проблема затримки  з постачанням зброї  в Україну.

Німеччина пообіцяла збільшити виробництво зброї для України, проте називає одне "але"

Борис Пісторіус (фото з відкритих джерел)

Про це інформує  DW.   

За словами Пісторіуса, виробничі потужності планується  збільшити якнайшвидше, бо підприємства  німецької  оборонної  промисловості не встигають реагувати на попит, що затребуваний в певних сферах.  Мається на увазі виробництво боєприпасів, і також  постачання систем протиповітряної оборони. Зокрема, після  врегулювання цих процесів  будуть можливості  виготовляти озброєння швидко та безперебійно.

"Це питання швидкості, а ви не можете мати необмежений вплив на швидкість", — зазначив  Пісторіус. 

Німецький посадовець  пригадав, що  до цього  аналогічною була  ситуація  з випуском боєприпасів для зенітних самохідних установ Gepard: щоб відновити процес німецьким виробникам   потрібно було пів року. 

"Ми постачаємо все, що можемо", – підсумував   міністр оборони Німеччини. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Німеччині зробили заяву щодо мирних переговорів України та Росії. Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив, що єдині, хто може вирішувати вести мирні переговори це Україна та Росія. За словами очільника Міноборони Німеччини, його країна та союзники повинні допомагати Україні у війні проти Росії. 

Борис Пісторіус дав інтерв’ю німецькому виданню ZDF з поясненням щодо позиції Німеччини у можливих мирних переговорах про закінчення війни в Україні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини