Головна Новини Світ Німеччина Німеччина веде таємні перемовини з прихованою союзницею РФ. Про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина веде таємні перемовини з прихованою союзницею РФ. Про що мова

Німеччина розпочала проведення таємних переговорів з Індією, яка все ще підтримує дружні стосунки з РФ, пише Spiegel. За інформацією видання, мова йде про снаряди для України

26 лютого 2024, 12:56 comments1422
Поділіться публікацією:

Що два тижні у Берліні проходять неформальні зустрічі у складі офіцерів, дипломатів , а також державних службовців з канцелярії. Їх основне завдання, знайти країни, які можуть надати боєприпаси для ЗСУ, а також як переконати ці країни піти на такий крок.

Німеччина веде таємні перемовини з прихованою союзницею РФ. Про що мова

Боєприпаси для України

Як повідомляє видання, ця неофіційна група звернула увагу на Індію, адже вона має значні запаси артилерійських боєприпасів. Інсайдери стверджують, що мова йде  про кілька сотень тисяч пострілів.

Проте проблема в тому, що уряд у Нью-Делі не має наміру відкрито продавати свої боєприпаси, адже досі підтримує дружні відносини із країною-агресором Росією. Саме тому, підкреслює видання, зараз з Індією ведуть таємні перемовини і обговорюють пропозицію продати боєприпаси третім країнам. А ті своєю чергою уже би передали боєприпаси Україні.

У Берліні вважають, що подібні угоди можна підписати, скажімо, із країнами арабського світу, адже там також є велика кількість боєприпасів. Окрім того, експерти підкреслюють, що запаси боєприпасів є також у деяких країнах Африки та на Балканах, з ними також будуть вести перемовини.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв про те, що у стосунках між Індією та Росією можливо станеться розкол. Стало відомо, що індійська влада звернулась до Кремля з запитом "достроково звільнити" громадян Індії від служби в російській армії. Як повідомляють індійські ЗМІ російська влада під фальшивими приводами примусила громадян Індії підписувати контракти для участі у війні в Україні. 23 лютого речник Міністерства закордонних справ Індії Рандхір Джайсвал заявив, що йому відомо про деяких індійців, які підписали контракти з російською армією для виконання "допоміжних" завдань. МЗС Індії веде переговори з Росією, щоб ці особи були звільненні зі служби та припинили працювати на армію РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

26 лютого 2024, 13:36

Шановне СБУ! Прошу оціниті цю статтю з точки зору державної зради. Чи не становить оприлюднення такої інформації загрози дял безпеки України. Таких новин стає все більше. Якщо ця стаття - фейк, тобто спроба відволікти або залякати служби безпеки ворога, тоді добре. Але не треба вважати ворогів дурнями.


Новини