Головна Новини Світ Німеччина Німеччина змінює правила в'їзду до країни в зв'язку з пандемією COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина змінює правила в'їзду до країни в зв'язку з пандемією COVID-19

Нові правила стосуватимуться країн з кризових регіонів, які не входять до Шенгенської зони

18 грудня 2020, 12:45 comments1361
Поділіться публікацією:

Найближчими днями Німеччина змінить правила в'їзду на територію країни з кризових регіонів, які не входять до Шенгенської зони. Таку інформацію надало видання Bild.

Німеччина змінює правила в'їзду до країни в зв'язку з пандемією COVID-19

В Німеччині зміняться правила в'їзду до країни через коронавірус. Фото: 1zoom.ru

Влада вже підготувала проект постанови. В ньому зазначається, що люди, які прибувають до Німеччини з кризових регіонів, повинні мати сертифікат про негативний результат тесту ще до того, як розпочали поїздку. Документ повинен бути наданий місцевим органам влади впродовж 72 годин після перетину кордону. Якщо в людини наявна офіційна довідка про імунітет до COVID-19, її також пропускатимуть на кордоні.

Натомість чинне правило про обов'язкове дотримання карантину після в'їзду на територію Німеччини, за даними німецького ЗМІ, буде скасоване.

Нагадуємо, що зараз громадяни Німеччини дотримуються жорсткого карантину. Школи та університети перейшли на віддалене навчання. Закриваються садочки, розважальні заклади, спортивні клуби, кафе та ресторани.

Проте до Нового року в країні працюватимуть продавці ялинок, аби кожен міг собі придбати новорічне дерево та зарядитися святковим настроєм.

Нагадаємо, що Польща запроваджує жорсткий карантин. Обмеження почнуть діяти після західноєвропейського Різдва. Відтак будуть закриватися гірськолижні траси та магазини, які продають товари другої необхідності. У Новий рік на поляків також чекають обмеження. Вони не зможуть вільно переміщатися з 19:00 31 грудня до 6:00 ранку 1 січня.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що українці знову зможуть літати в Таїланд. Для цього по приїзду потрібно буде пройти 14-денний альтернативний державний карантин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини