Головна Новини Світ Німеччина Німецький політик вважає, що українці доять його країну
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецький політик вважає, що українці доять його країну

Лідер німецької опозиції звинуватив українських біженців

28 вересня 2022, 00:07 comments1447
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Один з лідерів німецького опозиційного крила Фрідріх Мерц зухвало критикує українських біженців у його країні. Політик говорить, що вони займаються соціальним туризмом і постійно їздять то в Німеччину, то в Україну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Politico.

Німецький політик вважає, що українці доять його країну

Німецький політик вважає, що українці доять його країну. Фото з відкритих джерел

Мерц звинувачує українців через переваги соціального захисту в Німеччині та наголошує, що біженці приїжджають в його країну, отримують гроші та їдуть на Батьківщину. Політик називає це туризмом.

Лідер німецької опозиції вважає, що українці просто доять його державу, окрім того, їх велика кількість, понад 1,1 млн осіб. Такі заяви відбуваються на фоні енергетичної кризи та підвищення цін на енергоресурси в Німеччині.

За заявами Фрідріха Мерца українські біженці отримають соціальні пільги на комунальні послуги, тоді як звичайні німці не можуть дозволити повною мірою оплатити високі ціни на енергоресурси.

Цікаво, що сам Мерц та уряд не надав жодних статистичних даних, які б підтвердили його слова.

Такі слова викликали шквал критики в німецькому суспільстві, тому опозиціонер вирішив перепросити за сказане у Twitter. Мерц написав, що шкодує за вживання слів "соціальний туризм".

Мерц постійно наголошує, що Німеччина має ввести суворі обмеження на нових прибулих людей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в більшості німецьких земель обмежили в'їзд для біженців, адже в них не лишилось вільного місця.

Також "Коментарі" писали про німецький уряд, який вирішив націоналізувати російські газові та нафтові компанії на своїй території


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини