Головна Новини Світ Німеччина Німкеня залишила сусідам 7,5 мільйона доларів у спадок
commentss НОВИНИ Всі новини

Німкеня залишила сусідам 7,5 мільйона доларів у спадок

Влада округу визнала це за жарт

7 грудня 2020, 17:10
Поділіться публікацією:

Жителі громади в центральній Німеччині несподівано успадкували власність і портфель акцій на суму 6,2 мільйона євро (7,5 мільйона доларів) після смерті літньої сусідки.

Німкеня залишила сусідам 7,5 мільйона доларів у спадок

Ренате Ведель жила в районі Вайперфельден Вальдсольмс в Гессені, центральна Німеччина, зі своїм чоловіком Альфредом Веделем з 1975 року.

Альфред, який був "успішним" і "активним" на біржі, помер у 2014 році, а Ренате, яка з 2016 року лікувалася в будинку для літніх людей у ​​Франкфурті, померла в грудні 2019 року у віці 81 року.

У квітні цього року, як повідомила влада округу, стало відомо, що Рената заповіла округу баланс в банку, акції та цінності, оскільки сестра Ренати, яка була її первісною спадкоємицею, вже померла, повідомляє місцеве ЗМІ Hessenschau.

Ця новина шокувала владу.

"Спочатку я подумав, що це просто неможливо. Я подумав, що пропала кома, що щось не так", — заявив Hessenschau місцевий мер Бернд Гейне.

Муніципалітет також успадкував власність в Вайперфельдене, яка спочатку була залишена в спадок, але була відхилена початковим спадкоємцем через витрати на утримання будинку та господарських будівель, а також через те, що мешканці повинні були внести внески за роботи на місцевій дорозі.

Спільнота зобов'язана використовувати спадок вартістю 6,2 мільйона євро на "суспільні об'єкти та інфраструктуру".

У місцевих жителів є ідеї, на що слід витратити спадок. Гроші потрібні для велосипедних доріжок, будівель та дошкільного навчального закладу, в той час, як жителі запропонували витратитися на відкритий басейн, громадський транспорт і зручності для місцевих дітей.

Раніше "Коментарі" писали про те, що американський журнал Time назвав 2020 рік найгіршим роком у світовій історії. На обкладинці нового номера видання, цифри 2020 два рази перекреслені червоним, а нижче напис "Найгірший рік з усіх".

Крім того, ми писали про те, що в Китаї у кажанів знайшли нові види коронавірусу. Про це пише видання The Guardian. За словами китайських вчених, відкриття було зроблено на південному заході Китаю. Крім того, вірусологи звертають увагу, що схожі штами Sars-CoV-2 були виявлені у тварин і за межами Китаю, зокрема, в країнах Південної Азії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини