Головна Новини Світ Німеччина Обстріл "Охматдиту": відома американська акторка звернулася до Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Обстріл "Охматдиту": відома американська акторка звернулася до Путіна

Джеймі Лі Кертіс опублікувала фото з місця влучання ракети в "Охматдит"

9 липня 2024, 21:50 comments1290
Поділіться публікацією:

Американська акторка Джеймі Лі Кертіс, яка відома за фільмами "Все завжди і водночас", "Геловін", "Чумова п'ятниця" та іншими кінороботами, засудила агресію РФ та звернулася до диктатора.

Обстріл "Охматдиту": відома американська акторка звернулася до Путіна

Джеймі Лі Кертіс (фото з відкритих джерел)

Після подій 8 липня, коли росіяни в черговий раз вчинили терористичний напад на Україну та випустили більше 40 ракет, акторка не змогла промовчати. Найбільше її розчулили кадри з дитячої лікарні "Охматдит", деякі корпуси якої вщент зруйновані. 

Джеймі Лі Кертіс опублікувала фото з місця події та додала, що з початку своєї кар'єри постійно опікується дитячими закладами.

"Коли б і де б не була мішенню під час бойових дій дитяча лікарня, у мене розбите серце за сім'ї пацієнтів і хоробрих лікарів та медсестер, які присвятили своє життя допомозі хворим і пораненим дітям. Ганьба тобі, Путін!", — написала акторка та додала декілька фото з київської лікарні. 

Знаменитість також наголосила, що це справжній злочин росіян, за який їх потрібно обов'язково покарати. Своїм підписникам в Instagram, яких у неї більше 5 мільйонів, акторка написала, що загинуло двоє дорослих, а поранень зазнали 50 осіб, зокрема 7 з них діти. Проте, на жаль, станом на зараз, кількість постраждалих та загинувших зросла. 

Обстріл ”Охматдиту”: відома американська акторка звернулася до Путіна - фото 2
Обстріл ”Охматдиту”: відома американська акторка звернулася до Путіна - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на російський ракетний удар по дитячій лікарні "Охматдит" у Києві. Представник Путіна відповів на численні відео та аналіз військових експертів, які доводять, що саме російська ракета влучила по цивільній інфраструктурі.

Дмитрій Пєсков виступив на пресконференції у Кремлі, де прокоментував масований ракетний удар по Україні 8 липня, зокрема і влучання російської ракети по дитячій лікарні. Речник Кремля цинічно заявив, що Росія не завдавала ударів по цивільній інфраструктурі в Україні.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини