Головна Новини Світ Німеччина Олаф Шольц зняв пов’язку з ока: як тепер виглядає канцлер Німеччини
commentss НОВИНИ Всі новини

Олаф Шольц зняв пов’язку з ока: як тепер виглядає канцлер Німеччини

Німецький політик Олаф Шольц, який травмував лице на початку вересня зняв пов'язку з ока.

12 вересня 2023, 17:12
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Канцлер Німеччини нарешті попрощається зі своїм піратським виглядом, після нещасного випадку яким з ним стався на початку вересня. Німецьке видання Tagesschau опублікувало перші фото Олафа Шольца без пов’язки.

Олаф Шольц зняв пов’язку з ока: як тепер виглядає канцлер Німеччини

Канцлер Німеччини Олаф Шольц. Фото з відкритих джерел

4 вересня Олаф Шольц опублікував фотографію на якій він показав себе з пов’язкою на оці. Німецький канцлер пояснив, що він упав під час ранкової пробіжки та пошкодив своє лице. Крім того, Шольц пожартував, що готовий до напливу мемів через свій новий образ. Інтернет-спільнота одразу вибухнула масою зображень порівнюючи німецького політика з піратами.

Під час виступу на мирному мітингу католицької громади Святого Егідія в Берліні Шольц вперше з'явився без пов’язки на оці. Як видно з опублікованих фотографій синці та садна на обличчі майже зажили, лишивши сліди поранень під правим оком та на кінчику носа.

Олаф Шольц зняв пов’язку з ока: як тепер виглядає канцлер Німеччини - фото 2

Нагадаємо, що з початку вересня 65-річний керівник німецького уряду з’являвся на публіці лише з пов’язкою на оці. Зокрема він прибув з нею в Індію на саміт G20, що проходив з 9 по 10 вересня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Німеччина збільшила імпорт російської нафти у 12 разів. Це стало можливим через нове посередництво Індії, яка таким чином перепродає російську нафту.

Також "Коментарі" писали про Шольца, який розповів про страхи президента Росії Володимира Путіна. За словами канцлера Німеччини Путін боїться, що Захід готується скинути його. Шольц стверджує, що Європа не планує змінювати режим у Росії, однак додав, що Путіну доводиться жити поруч з демократичними країнами, які впливають на РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини