Головна Новини Світ Німеччина Останний офіційний виступ Ангели Меркель: про що говорилося
commentss НОВИНИ Всі новини

Останний офіційний виступ Ангели Меркель: про що говорилося

Ярмарок-виставка Hannover Messe ( «Ганноверський промислова виставка») почалася 12 квітня і проходить в онлайн-форматі

13 квітня 2021, 03:11
Поділіться публікацією:

Під час свого виступу на відкритті виставки Hannover Messe Ангела Меркель підкреслила, що виступає з останньої промовою на публічному заході  як канцлер Німеччини.

Останний офіційний виступ Ангели Меркель: про що говорилося

Ангела Меркель (фото з відкритих джерел)

"Пандемія, на жаль, вимагає від нас усіх ще трохи обмежень і терпіння. Але я хочу сказати, що я б усіх вас з великим задоволенням сьогодні зустріла в Ганновері, оскільки це моя остання промова як канцлера ФРН на Hannover Messe", — заявила Меркель.

За повідомленням місцевих ЗМІ, заради цього виступу Ангела Меркель скасувала запис на щеплення від коронавірусу.

Вибори в Федеральні збори Бундестаг призначені на вересень 2021 року, проте канцлер Ангела Меркель підкреслила, що її нинішній термін стане останнім і відмовилася висувати свою кандидатуру на виборах голови партії "Християнсько-демократичний союз".

Нагадаємо, 8 квітня відбулася телефонна розмова лідерів Росії і Німеччини Володимира Путіна і Ангели Меркель. Так, під час цієї бесіди з президентом РФ канцлер Німеччини зажадала, щоб Росія припинила недавнє нарощування військової потужності в районі сходу України. Таку заяву озвучено в офіційному повідомленні уряду Німеччини. Відзначається, що Меркель також торкнулася справу ув'язненого критика Кремля Олексія Навального, який зараз перебуває в російській виправній колонії та вимагає доступу до незалежної медичної консультації. "Зокрема, мова йшла про посилення російської військової присутності в околицях східної України", — йдеться в заяві. Канцлер зажадала згорнути це нарощування, щоб знизити ескалацію ситуації ".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини