Головна Новини Світ Німеччина Перешкод більше немає: Німеччина готова постачати Україні важке озброєння
commentss НОВИНИ Всі новини

Перешкод більше немає: Німеччина готова постачати Україні важке озброєння

Раніше найбільша політична сила – Соціал-демократична партія – стримано оцінювала можливість таких поставок

13 квітня 2022, 15:25 comments2143
Поділіться публікацією:

Правляча коаліція у Німеччині погодила всі моменти щодо постачання Україні важких озброєнь. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив у Twitter депутат Бундестагу від Вільної демократичної партії та член парламентської групи з оборонної політики Маркус Фабер.

Перешкод більше немає: Німеччина готова постачати Україні важке озброєння

Бундестаг. Фото: УНІАН

Депутат повідомив, що тепер не буде жодних заминок у питанні постачання Україні важкої військової техніки. Постачання Берліна важкого озброєння в Україну відбуватимуться дуже швидко. Усі партнери з коаліції у Німеччині змогли дійти такого рішення.

Зазначимо, що раніше переможець парламентських виборів у Німеччині Соціал-демократична партія, яка складає кістяк уряду ФРН, дуже стримано висловлювалася щодо можливості постачання в Україну важкого озброєння.

Глава МЗС Німеччини Анналена Бербок у нещодавній заяві зазначила, що часу на розмови більше немає. Оскільки війна триває і компроміси не працюють, Німеччина має оперативно приймати рішення про постачання в Україну важкого озброєння.

Читайте також на порталі "Коментарі" — сьогодні багато розмов навколо майбутнього масового наступу Росії на сході України. Розвідка як України, так і союзників говорить про те, що з кожним днем російська військова техніка на сході України стає дедалі більшою. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, чи є ймовірність того, що Путін зможе відмовитися від ідеї продовжити наступ на Україну.

Також видання "Коментарі" повідомляло — експерти розповіли, про що говорять нові заяви Володимира Путіна та Олександра Лукашенка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини