Головна Новини Світ Німеччина Посол розповів, хто в ЄС допомагає Росії купувати сотні БМП щоденно
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол розповів, хто в ЄС допомагає Росії купувати сотні БМП щоденно

Посол Андрій Мельник розкритикував Німеччину через імпорт нафти

13 червня 2022, 13:15 comments3909
Поділіться публікацією:

Продовжуючи імпортувати російську нафту, Німеччина фактично є спонсором війни в Україні, виплачуючи до російського бюджету щодня сотні мільйонів євро. Завдяки таким фінансовим надходженням Москва здатна й надалі підтримувати війну проти України. Про це пише видання "Коментарі" з посиланням на Twitter-аккаунт посла Німеччини в Україні Андрія Мельника.

Посол розповів, хто в ЄС допомагає Росії купувати сотні БМП щоденно

Андрій Мельник. Фото: З відкритих джерел

Український дипломат наголосив, що Німеччина слухняно допомагає фінансувати війну Росії. Сотні мільйонів євро, які надходять до російського бюджету за нафту – йдуть на те, щоб Путін міг і надалі купувати понад 300 "Мардерів" щодня.                                                                             

Зазначимо, Німеччина як лідер Євросоюзу постійно заявляє про те, що вона засуджує війну в Україні та про те, що підтримує нашу країну, але саме Берлін є тією європейською столицею, яка найбільше буксує у питанні постачання Україні важкого озброєння. На словах канцлер Німеччини Олаф Шольц заявляє, що рішення за багатьма зразками озброєння вже прийнято, але з відправкою якось не залагодилося. Крім того, Німеччина забороняє багатьом третім країнам зраджувати тяжке озброєння Україні. Все більше аналітиків сходиться на думці, що влада Німеччини займає видатну позицію, намагаючись не йти на остаточний розрив відносин із Росією.                                                                      

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти розповіли, що везе до Києва тріо Шольц, Макрон та Драгі – яка справжня мета поїздки і чому українській владі треба побоюватися нав'язування "Мінська-3".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

13 червня 2022, 14:04

Корумповані лідери-альфонси держав Європи та посіпаки кремля у світі через кремлівський КЕШ до якого вони звикли, як свині до преміксу не можуть УСВІДОМИТИ, що СВІТ стоїть на порозі ЯДЕРНОЇ ВІЙНИ через тупорилих кремлівських гномів котрі махають ядерною булавою, рукою напів живого ЛЕПРЕКОНА з ідеєю полудурка, котрий в цей час міркує, як з собою забрати у світ мертвих половину світу та усіх корумпованих "лідерів" європи та держав світу, котрих він десятиліттями підкуповував, фінансував, інвестував та збагатчував за ГАЗОВІ та НАФТОВІ мільярди євробондів та створив їм ПРОРОСІЙСЬКУ СЕКТУ «ЄВРОСОЮЗ» на перевагу США та АНГЛІЇ, а вони його ЗРАДИЛИ...!!! Але ще дехто з цих "європ*дарів" держав європи намагаються дзвонити цьому кремлівському ідіоту та про щось домовлятися, оправдовуючись за свої вчинки і за цим ЖАЛЮГІДНИМ НИТТЯ ТА СКАУЧАННЯМ, цих «євро п*дарів альфонсів » СПОСТЕРІГАЄ УВЕСЬ СВІТ ...!!! Це ЗРАДНИКИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО НАРОДУ, які давно вже його продали за кремлівський нафто-газовий кеш заради своїх сімейних інтересів дармового збагатчення…!!! Ці жалюгідні «європейські АЛЬФОНСИ» цілий час є «занепокоєні» співчуттями та роздумами, перебуваючи у постійній фрустрації «фуфлообіцянок» до проблем УКРАЇНИ уникаючи 100% ЕМБАРГО на газ та нафту та затягують час у поставці важкої зброї, систем ППО, танків, важких систем РСЗВ та гармат, літаків та ракет середньої дальності для повної зупинки агресії рашки та окупації земель України…!!! Лише Велика БРИТАНІЯ та США спроможні прагматично і реально оцінити загрозу ЯДЕРНОЇ ВІЙНИ у світі…!!! ТРЕБА позбавити цього кремлівського троля, часу для роздумів та усяких вигадок, який йому виборює та намагається надати, ці «євро-альфонси» своєю фрустрацією та «фуфлообіцянками» УКРАЇНІ…!!!


Новини