Головна Новини Світ Німеччина Постачання танків та БМП Marder в Україну: стало відомо, чи підтримують таке рішення німці
commentss НОВИНИ Всі новини

Постачання танків та БМП Marder в Україну: стало відомо, чи підтримують таке рішення німці

Опитування показує, що на сьогоднішній день більшість німців не підтримують постачання танків та БМП Marder в Україну

8 січня 2023, 13:10 comments1141
Поділіться публікацією:

Принаймні половина німців не підтримує відправлення БМП Marder та танків в Україну для захисту від російської агресії. Це підтверджують дані недавнього опитування. Як передає портал "Коментарі", це дослідження провели журналісти видання "Bild", результати якого пізніше й опублікували.

Постачання танків та БМП Marder в Україну: стало відомо, чи підтримують таке рішення німці

БМП Marder. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що всього було опитано 1001 респондента. Так, згідно з даними опитування, постачання БМП Marder для ЗСУ підтримують 40% громадян Німеччини. Ще для 11% це питання виявилося складним, і вони не зуміли знайти на нього відповіді, а ось 49% заявили, що проти відправки бойових машин до України.

Приблизно такі ж відповіді німці дали на запитання щодо постачання танків Україні. За те, щоб якнайшвидше поставити Україні танки, виступає 38% респондентів. При цьому досі 50% німців не бачать необхідності такого відправлення.

Соціологи звертають увагу, що ті, хто проти поставок БМП Marder та танків в Україну не змогли аргументувати свою позицію та пояснити, чому вважають, що уряду не варто передавати Україні військову техніку.                                                                                                                                       

Також варто звернути увагу на те, що соціологи опитали досить мало німців з огляду на те, що всього в країні проживає 83 мільйони людей.

Читайте на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін пропонує Україні корейський варіант завершення війни: Данилов розкрив деталі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – переломний момент – чому Захід розширює спектр озброєнь для підтримки України у війні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bild.de/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини