Головна Новини Світ Німеччина "Путін - ввічлива людина": Шольц розповів про свої бесіди з президентом Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

"Путін - ввічлива людина": Шольц розповів про свої бесіди з президентом Росії

Канцлер Німеччини зізнався, що регулярно розмовляє з президентом Путіним

21 березня 2023, 22:35
Поділіться публікацією:

За словами канцлера Німеччини Олафа Шольца,  який  регулярно  спілкується  з  Путіним, кремлівський диктатор  є дуже ввічливим під час їх особистих  телефонних розмов.

"Путін - ввічлива людина": Шольц розповів про свої бесіди з президентом Росії

Олаф Шольц (фото з відкритих джерел)

Такі розмови з главою РФ можуть тривати  годину-півтори.

"Іноді німецькою, іноді з перекладом. І так, Путін в цих розмовах ввічлива людина. Ми називаємо один одного по імені", — розповів він під час  інтерв'ю Rheinische Post.

За твердженням Шольца,   між німецьким канцлером та  господарем Кремля  існують  "кричущі відмінності в думках". Політик  наголосив, що солідарність  країн Заходу допоможе  протистояти  викликам  РФ.

"У нас спільна політична концепція із США. І Європейський Союз демонструє більше єдності, ніж це видно зовнішньому світу", — підсумував Шольц.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Шольц розповів, чому швидкого миру в Україні чекати не варто. Швидкого припинення війни в Україні офіційний Берлін не очікує. Такі аргументи базуються на низці причин.   Таку заяву в інтерв'ю "Rheinische Post" зробив канцлер Німеччини Олаф Шольц. Лідер Німеччини підкреслив, що справедливий світ може настати лише тоді, коли Росія погодиться вивести свої війська з усієї території України. Поки що немає навіть передумов до цього. Олаф Шольц звернув увагу на довгострокові наслідки війни. За словами канцлера ФРН, війна, яка охопила Україну, ще довго триматимете в напрузі весь світ і навіть після її завершення знадобиться багато сил і ресурсів, щоб розібрати всі завали, які сьогодні є в Україні. Згадав канцлера також про свої довгі та регулярні розмови з Путіним. Тепер це в минулому, але зізнався Олаф Шольц.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини