Головна Новини Світ Німеччина Путін оголосив війну не лише Україні: у німецькій розвідці зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін оголосив війну не лише Україні: у німецькій розвідці зробили заяву

На замовлення Росії у Німеччині можуть організувати політичні вбивства

17 жовтня 2022, 16:25 comments3063
Поділіться публікацією:

Росія веде війну не просто проти України. Дії президента Росії Путіна є "оголошенням війни усьому вільному демократичному світу". Тому європейським країнам потрібно бути напоготові, зокрема, треба бути уважною владі Німеччини, де Путін здатний організувати політичні вбивства. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Spiegel" із посиланням на німецьку розвідку.

Путін оголосив війну не лише Україні: у німецькій розвідці зробили заяву

Німеччина. Фото: з відкритих джерел

Глави двох найбільших розвідувальних служб Німеччини звинуватили президента Росії Путіна в тому, що він де-факто напав на весь Захід, напавши на Україну.

Глава Федеральної розвідувальної служби Бруно Каль заявив, що, судячи з дій Кремля, Путін сьогодні веде війну не лише проти України, а й проти всього західного світу.                                                                                                   

Глава Федерального управління захисту конституції Томас Хальденванг акцентував увагу на тому, що після нападу Росії на Україну кардинально змінилися "правила гри" у всіх сферах, пов'язаних з безпекою.

Зазначається, що у квітні федеральний уряд вислав із країни 40 російських шпигунів. Але Хальденванг вважає, що це далеко не всі.

Spiegel наголошує, що поріг заборони для операцій російських спецслужб у Німеччині впав. Так, повідомляється, що Управління захисту Конституції аналізує сценарії, за яких у Німеччині можливі політичні вбивства.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр оборони Резніков розповів, чому Росія та Іран вирішили об'єднатися.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Росія масовано атакувала Київ іранськими дронами – у столиці було чути вибухи у центрі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини