Головна Новини Світ Німеччина Путін отримує від Німеччини до 2 млрд доларів на місяць: Шольц знайшов виправдання
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін отримує від Німеччини до 2 млрд доларів на місяць: Шольц знайшов виправдання

У Німеччині вважають, що гроші, які надходять до російського бюджету за газ, не допомагають Путіну у війні проти України

2 липня 2022, 12:52 comments1026
Поділіться публікацією:

Незважаючи на публічну заяву влади Німеччини про те, що Берлін обговорює політику Російської Федерації, засуджує війну в Україні та готовий запроваджувати безпрецедентні санкції, щомісяця російський бюджет отримує до 2 млрд доларів за купівлю енергоресурсів саме від Німеччини. Канцлер Німеччини Олаф Шольц вважає, що цим він не дає Путіну можливість послабити ефект від санкцій. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Шольц сказав в інтерв'ю "CBS".

Путін отримує від Німеччини до 2 млрд доларів на місяць: Шольц знайшов виправдання

Олаф Шольц. Фото: з відкритих джерел

Відповідаючи на пряме запитання журналістів про величезні гроші, які Німеччина витрачає на постачання російського газу, вугілля та інших енергоресурсів, Олаф Шольц відповів, що ці гроші, які надходять до російського бюджету, через санкції Путін не може витрачати на імпорт сучасних технологій і речей. яких потребує Росія.                                                                                                                                   

За словами канцлера ФРН, те, що отримані гроші Кремль не може витрачати на купівлю сучасних технологій, дуже сильно злить Путіна.

Крім того, підкреслив Шольц, Берлін робить все можливе, щоб зменшити суму, яку щомісяця перераховує Росії за енергоресурси.

Також канцлер Німеччини зазначив, що зараз уже зрозуміло, що рішення про те, щоб напасти на Україну Путін прийняв задовго до 24 лютого, приблизно за рік до цього дня він уже спланував усе і був готовий до атаки. Саме тому можна сказати, що Путін розраховує на тривалу війну проти України. Він ретельно до неї підготувався.

Читайте також на порталі "Коментарі" — авіація РФ "дуже добре потрапила" за своїми ж позиціями на Херсонщині.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.cbsnews.com/
comments

Обговорення


Новини