Головна Новини Світ Німеччина Путін вийде за межі України: у Німеччині закликають готуватися до війни з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вийде за межі України: у Німеччині закликають готуватися до війни з РФ

Німецький генерал допускає, що Путін може розширити війну за межі України

10 лютого 2024, 23:38
Поділіться публікацією:

Російська армія може розпочати війну за межами України. У найближчі 5-8 років країнам Європи варто бути готовими до військовому конфлікту з Росією.

Путін вийде за межі України: у Німеччині закликають готуватися до війни з РФ

Путін може розпочати війну з країнами ЄС. Фото з відкритих джерел

За словами генерального інспектора Збройних сил Німеччини, генерал-лейтенанта Карстена Бройєра, РФ являє собою потенційну військову загрозу для країн Європи, а тому їм слід найближчі 5-8 років витратити на підготовку до війни з нею.

Карстен Бройєр заявив, що бачить у діях російського диктатора Володимира Путіна намір розширити війну за межі України. Водночас він не вважає неминучою війну європейських країн з РФ.

При цьому Карстен Бройєр не погодився з тим, що західні країни свідомо обмежують допомогу Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що незважаючи на жахливі жертви, російська армія, схоже, наблизилася до взяття міста Авдіївка Донецької області, пише The Telegraph. Видання зазначає, що минулого тижня російські війська досягли зруйнованих околиць Авдіївки, що змусило мера Віталія Барабаша визнати ситуацію в місті критичною. Видання пише, що у випадку, якщо росіяни захоплять місто, виникнуть запитання про те, чи слабшають Збройні сили України, зокрема, через зменшення підтримки Заходу.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що якщо не буде нових поставок, запаси ракет для української протиповітряної оборони закінчаться у березні. Американське видання The New York Times пише, що українські системи протиповітряної оборони, які мають вирішальне значення для захисту цивільного населення від російських ракет, можуть залишитися без ракет вже у березні, якщо РФ продовжуватиме обстріли міст. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини