Головна Новини Світ Німеччина РФ може напасти на НАТО найближчими роками: німецький генерал заговорив про терміни
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ може напасти на НАТО найближчими роками: німецький генерал заговорив про терміни

За словами Карстена Броєра, є ознаки того, що "російська армія орієнтується на Захід".

23 липня 2024, 18:05
Поділіться публікацією:

Генеральний інспектор збройних сил Німеччини генерал-лейтенант Карстен Броєр висловив серйозну стурбованість щодо нарощування Росією військової потужності, яке, на його думку, може становити загрозу для НАТО в найближчі роки.

РФ може напасти на НАТО найближчими роками: німецький генерал заговорив про терміни

Карстен Броєр (фото з відкритих джерел)

В інтерв'ю німецькому виданню Tagesspiegel Броєр заявив, що спостерігаються ознаки того, що "російська армія орієнтується на Захід". Він попередив, що протягом наступних п'яти-восьми років Росія матиме достатньо ресурсів для здійснення нападу на територію НАТО.

"Через п'ять-вісім років збройні сили Москви будуть оснащені матеріальною базою і особовим складом, щоб здійснити напад на територію НАТО", — стверджує Броєр.

Цей прогноз ґрунтується на власному аналізі Броєра, а також на інформації від розвідки та збройних сил союзників, а також на заявах російського президента Володимира Путіна.

Броєр підкреслив значні інвестиції Росії у свою військову міць, зазначивши, що "російська армія щороку виробляє від 1000 до 1500 додаткових танків". Це значно більше, ніж у п'яти найбільших європейських країн-членів НАТО, які мають лише половину цієї кількості.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Німеччина таємно передала Україні великий пакет зброїНімеччина таємно передала Україні доволі об’ємний пакет військової допомоги, до якого увійшла важка бронетехніка. 

В матеріалі зазначається, для того, щоб Україна могла й надалі захищатися від нападу, який порушує міжнародне право, Берлін наприкінці червня та на початку липня майже таємно та майже непомітно надіслав Києву величезний військовий пакет для її армії. Серед іншого, йдеться про 39 танків.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини