Головна Новини Світ Німеччина Росія відправляє на Донбас спеціальні каральні підрозділи: стала відома причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія відправляє на Донбас спеціальні каральні підрозділи: стала відома причина

Росія направила у Донецьку область підрозділи швидкого реагування зі складу "СОБР"

2 лютого 2023, 19:48 comments3049
Поділіться публікацією:

Військове керівництво російської армії відправило у Донецьку область спеціальні підрозділи швидкого реагування зі складу "СОБР" Росгвардії. Про це повідомив спікер об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олексій Дмитрашковський в ефірі національного телемарафону.

Росія відправляє на Донбас спеціальні каральні підрозділи: стала відома причина

Росія направила на Донбас спецпідрозділи (фото з відкритих джерел)

Він розповів, головним завданням спецпризначенців стане придушення бунтів серед російських окупантів.

"Вчора стало відомо, що на Донецькому напрямку з російського боку під'їхав підрозділ "СОБР". Це пов'язано не зі штурмовими діями, а з морально-психологічним станом військ. Цей підрозділ прибув, щоб придушувати бунти", — розповів він.

Нагадаємо, що Путін наказав взяти Донбас і зібрався "йти до кінця". Представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Черняк заявив, що президент РФ Володимир Путін наказав до березня окупувати всю територію Донецької та Луганської областей. Міністр оборони Олексій Резніков висловився, що Росія мобілізувала близько 500 000 солдатів, щоб підготуватися до наступу на двох напрямках та "щось спробувати" 24 лютого. Президент же України Володимир Зеленський напередодні заявив, що на сході фіксується певне збільшення наступальних дій російських загарбників, які намагаються до річниці вторгнення показати хоч якийсь здобуток. Як уточняє представник ГУР Андрій Черняк, після невдалої спроби захопити Київ тепер країна-терористка прагне захопити весь Донбас, утримати Крим і сухопутний коридор до нього через південь України. Разом з тим, військовий розвідник не вірить у нове вторгнення Росії з Білорусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини