Головна Новини Світ Німеччина Шольц пообіцяв Україні післявоєнні гарантії безпеки від союзників: про що йде мова
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц пообіцяв Україні післявоєнні гарантії безпеки від союзників: про що йде мова

Шольц скептично оцінив шанси на швидке врегулювання війни шляхом переговорів

2 березня 2023, 18:47
Поділіться публікацією:

Німецький уряд допоможе Україні досягти миру. Тож наразі країна разом із іншими союзниками обговорює післявоєнні гарантії безпеки для України. Таку заяву зробив канцлер Німеччини Олаф Шольц, повідомляє  Stern.

Шольц пообіцяв Україні післявоєнні гарантії безпеки від союзників: про що йде мова

Олаф Шольц (фото з відкритих джерел)

"Саме тому ми також ведемо переговори з Києвом та іншими партнерами про майбутні гарантії безпеки для України. Однак такі гарантії безпеки обов'язково передбачають, що Україна успішно захистить себе в цій війні", — заявив він.

Німецький канцлер скептично оцінив шанси на швидке врегулювання війни під час переговорів. Він заявив, що відкритим лишається питання про те, чи готовий російський президент Путін вести переговори про повернення до принципів мирного порядку і справедливого миру.

"На даний момент ніщо не вказує на це. Швидше, Путін вдається до загрозливих жестів, таких як нещодавнє призупинення договору про СНО зі США. Путін загрожує існуванню України, а отже, і основам європейського світопорядку. З пістолетом біля скроні не може бути жодних переговорів — хіба що про власне поневолення", — наголосив Шольц.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Шольц зробив тверду заяву про імперіалізм Путіна. Німецький канцлер Олаф Шольц виступив у Бундестазі 2 березня з промовою в якій розкритикував російського диктатора Володимира Путіна. Під час свого виступу Олаф Шольц звернувся до Путіна з проханням вивести російські війська з територій України. Під час свого виступу у Берліні канцлер Німеччини запевнив, що його країна буде "підтримувати Україну стільки, скільки це необхідно". Виступаючи, Шольц звернувся до тих німців, які критикують поставки зброї Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини