Головна Новини Світ Німеччина Шольц прокоментував присутність північнокорейських військ у Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц прокоментував присутність північнокорейських військ у Росії

За словами Шольца, наявність військ КНДР демонструє те, що Путін «перебуває у скрутному становищі»

сьогодні, 17:55
Поділіться публікацією:

Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що можливу участь північнокорейських військ у війні Росії проти України не можна недооцінювати, висловивши занепокоєння щодо повідомлень про присутність північнокорейських військових у Росії. Як повідомляє n-tv, Шольц наголосив, що це лише підсилює напругу, а також вказує на складне становище російського президента Володимира Путіна.

Шольц прокоментував присутність північнокорейських військ у Росії

Олаф Шольц (фото з відкритих джерел)

Канцлер додав, що зараз важливо обговорити з Україною, як можна досягти "справедливого і чесного миру", зазначивши, що міжнародна підтримка України залишається необхідною в умовах нових викликів на полі бою.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Шольц першим наважився сказати незручну правду. "План перемоги" розбився об сувору реальність, Європа готова давати гроші для того, щоб тримати Україну на плаву, але воювати за Україну вони не збираються, відзначив військовий, аналітик проекту "Левіафан" Микола Мельник.

Втім, за його словами, залишається відкритим питання заохочення громадян "колективного заходу" брати участь у війні проти Росії. Але, каже Мельник, для цього потрібно три речі, серед яких якісна мобілізація в Україні, фахове навчання та адекватна робота військових аташе.

Також "Коментарі" писали про те, як НАТО може відповісти на відправку солдатів КНДР на війну проти України. Є відразу кілька способів, які може використовувати Північноатлантичний альянс, щоб відповісти на відправлення північнокорейських солдатів до Росії. Один із них – суттєве посилення підтримки України.
 Автори матеріалу пишуть, що південнокорейська розвідка з'ясувала, що Північна Корея незабаром відправить другу партію своїх солдатів до Росії. Документ із таким змістом вже направили союзникам Сеула.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини