Головна Новини Світ Німеччина Шольц розповів, чи воюють німецькі солдати на війні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц розповів, чи воюють німецькі солдати на війні в Україні

Канцлер ФРН заявив, що намагатиметься не допустити втягування Німеччини у війну в Україні як сторону конфлікту

19 серпня 2023, 10:05 comments9088
Поділіться публікацією:

Німеччина не повинна бути втягнута у війну в Україні як сторона конфлікту. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив канцлер ФРН Олаф Шольц, пише "DW". При цьому канцлер уточнив, що німецьких солдатів немає в Україні, вони не задіяні у війні.

Шольц розповів, чи воюють німецькі солдати на війні в Україні

Олаф Шольц. Фото: з відкритих джерел

"Моє прагнення – це запобігти тому, наприклад, в Україні немає німецьких солдатів – і не буде", — висловився Олаф Шольц.

Також німецький канцлер заявив, що Берліну немає справи до того, що відбувається у внутрішній політиці Росії. Саме тому Німеччина ніколи не втручалася у внутрішні справи росіян і не має наміру цього робити в майбутньому. Тому розмови про те, що Німеччина може стояти за якимись хвилюваннями всередині самої Росії – це просто розмови, в яких немає й частки правди.                                                                                    

"Хто десь сидить, ми не вирішуємо". "Ми також не плануємо зміну режиму", — заявив глава німецького уряду, додавши, що Путін, однак, боїться, що саме "це наш план".

Олаф Шольц додав, що подобається Путіну чи ні, але йому доведеться змиритись, що по сусідству з Росією є і буде Європейський Союз. Це не просто місце на карті, це спільнота відкритих держав, які сповідують ліберальні принципи та цінності, а також виступають за демократію.

Щодо диктатури, яка сьогодні є в Росії, то, як зазначив Шольц, відповідальність за неї несе виключно Путін і йому з цим жити.

Читайте також на порталі "Коментарі" — канцлер Німеччини Олаф Шольц попередив про можливі "незручні рішення", які стосуватимуться України та конфлікту навколо неї.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини