Головна Новини Світ Німеччина Шольц заявив, що Путін у відчаї зробив чергову помилку
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц заявив, що Путін у відчаї зробив чергову помилку

Олаф Шольц закликав Путіна забути про застосування ядерної зброї

28 вересня 2022, 14:00 comments1864
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін робить помилку за помилкою. Він міг би вже давно завершити війну в Україні, давши команду військам залишити територію України та розпочати прямі переговори з Києвом. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю виданню "Neue Osnabrücker Zeitung" заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц.

Шольц заявив, що Путін у відчаї зробив чергову помилку

Олаф Шольц. Фото: з відкритих джерел

Канцлер ФРН заявив, що мобілізацію Путіна це "акт розпачу та панічної реакції на невдачі російських Збройних сил на сході України".

При цьому на уточнююче питання журналіста, чи вірить Шольц у застосування російським президентом ядерної зброї в Україні, той відповів, що "ніхто не може знати це напевно".

"Хто знає? Але, як і президент США Джо Байден, я хочу звернутися до Росії та сказати дуже ясно: забудьте про це", — закликав Шольц.

Також глава уряду звернув увагу, що Німеччина й надалі продовжуватиме підтримувати Україну, зокрема у питанні постачання озброєння та боєприпасів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Путіна готові вести переговори з Україною, але натякають на анексію та лякають "зміною умов переговорів".

Також видання "Коментарі" повідомляло – після загроз застосування Росією ядерного озброєння проти України, США та їхні союзники посилюють спостереження за ядерним арсеналом РФ насамперед по лінії своїх розвідувальних служб. Генсек НАТО Єнс Столтенберг вважає, що до загроз застосування Росією ядерної зброї слід ставитися серйозно. Про що говорять ці заяви? Блефує Путін, розмахуючи ядерною палицею – чи ні? Чи може Захід (а можливо, й Китай) зіграти на випередження, не давши Росії застосувати ядерний арсенал проти України? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

28 вересня 2022, 14:53

Якби хотіли закінчення війни, то: 1. Путін міг розтрощіти 1 - 2 олігархічних палаци та центр корупційних рішень. 2. Захід зі США міг замінити божевільного Зе Че Гевара Деві Христос на старих, лояльних політиків. Без різниці, навіть самих патріотичних. Оце так Беня помстився за ПриватБанк!

Джозеф

28 вересня 2022, 13:14

Єдина помилка Путіна,те що він досі живий. А може ще чиясь.


Новини