Головна Новини Світ Німеччина Шольц зізнався, як Путін пояснював своє рішення перед вторгненням в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц зізнався, як Путін пояснював своє рішення перед вторгненням в Україну

Німецький канцлер Шольц розповів, як Путін доводив йому, що Україна "належить" Росії

27 травня 2024, 07:18 comments2869
Поділіться публікацією:

Перед початком повномасштабного вторгнення в Україну російський диктатор Володимир Путін на зустрічі в Москві назвав канцлеру Німеччини Олафу Шольцу причини, які він вигадав для виправдання свого рішення. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Укрінформ".

Шольц зізнався, як Путін пояснював своє рішення перед вторгненням в Україну

Шольц та Путін. Фото: з відкритих джерел

Німецький канцлер розповів про свою чотиригодинну зустріч у Кремлі з Путіним у лютому 2022 року під час спілкування з громадянами у рамках Фестивалю демократії.

За словами Олафа Шольца, Володимир Путін виклав йому свої імперські погляди, зокрема те, що, на думку диктатора, кордони суверенних країн "можна змінювати за допомогою сили". Путін намагався переконати Шольца, "що Україна та Білорусь є частинами Росії". Олександр Лукашенко, наголосив канцлер, проти цього не заперечує.

Також причиною повномасштабної війни Путін назвав бажання України стати членом НАТО. За словами Шольца, він тоді сказав російському диктатору, що "про це не йдеться, принаймні, ще років 30".

Крім того, Путін також виклав німецькому канцлеру свої фантазії щодо "нацистського режиму" в Україні.

"Говорити про це, коли президент єврей... Варто уявити, наскільки це абсурдне, ганебне пояснення для обґрунтування війни", — оцінив Шольц почуте від Путіна.

Канцлер зауважив, що на війні гинуть не лише українці, а й росіяни. Він переконаний, що це відбувається "тільки заради того, щоб колись у підручниках історії, які він (Ред. – Володимир Путін) навіть не зможе прочитати, років через 100, було написано, що він завоював кілька кілометрів".

Читайте також на порталі "Коментарі" — часу більше немає: у Бундестазі звернулися до Олафа Шольца Україною. Просять дати добро на удари ЗСУ західною зброєю територією Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Той самий

27 травня 2024, 17:29

Афтар Піадор))))

Ермаков

27 травня 2024, 10:12

По прогнозу ИКД в России формируется 4 группировки борьбы за власть, в них Путин16 лишний. Возможно будут убирать путина в июле, а нового президента выбирать в октябре. Все это повлияет на ранее окончание войны.

Львів

27 травня 2024, 09:34

європа є частиною сша


Новини