Головна Новини Світ Німеччина Шольц знову хоче переконати Путіна вивести війська з України: що кажуть у Кремлі
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц знову хоче переконати Путіна вивести війська з України: що кажуть у Кремлі

Канцлер Німеччини заявив, що подзвонить диктатору найближчим часом

11 червня 2023, 19:55 comments1719
Поділіться публікацією:

Канцлер  Німеччини  Олаф Шольц   розповів, що має намір  поспілкуватись  телефоном з очільником Кремля  Володимиром Путіним, аби  переконати  російського президента вивести російську армію  з України. Про це  канцлер  розповів 10 червня, під час свого виступу на форумі  німецької протестантської церкви, який відбувся  в місті  Нюрнберг.

Шольц знову хоче переконати Путіна вивести війська з України: що кажуть у Кремлі

Олаф Шольц (фото з відкритих джерел)

"Я планую зробити це знову найближчим часом. Нерозумно змушувати Україну схвалювати і приймати напад, який скоїв Путін, і що частини України просто так стали російськими", — озвучує видання  Reuters  слова Олафа Шольца.

Німецький канцлер додає, що докладе зусиль  в тому напрямку, щоб не затягнути НАТО до  війни.

При цьому,  спікер  російського президента  Дмитро Пєсков проінформував журналістів агентства  ТАСС, що зараз в робочому  графіку очільника Кремля  ніяких перемовин з канцлером Німеччини  не заплановано.

Нагадуємо, що "Коментарі" писали про те, які очікування від зустрічі Шольца, Дуди, Макрона – що може змінитися перед самітом НАТО. Канцлер Німеччини Олаф Шольц, а також президент Польщі Анджей Дуда 12 червня вирушать до Парижа для переговорів із президентом Франції Еммануелем Макроном. Імовірно, зустріч буде присвячена прагненню України до членства в НАТО та гарантій безпеки від союзників напередодні саміту НАТО у липні. На даний момент 20 із 31 країни НАТО офіційно підтримали членство України в Альянсі. Експерт-міжнародник, співзасновник аналітичного центру "Об'єднана Україна" Антон Кучухідзе не сумнівається, що лідери трьох держав порушать питання щодо узгодження позиції щодо членства України в НАТО. Такий удар, який витримала Україна, навряд чи зміг би витримати ще хтось, вважає Антон Кучухідзе. Тож, наголошує він, є взаємний інтерес. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини