Головна Новини Світ Німеччина Шольц знову знайшов виправдання тому, що Німеччина не відправляє танки Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц знову знайшов виправдання тому, що Німеччина не відправляє танки Україні

За словами Шольца, Німеччина "багато робить" для України

25 вересня 2022, 20:36
Поділіться публікацією:

Німеччина боїться ескалації конфлікту між РФ та НАТО. Саме тому вони не дають нашій країні танків. Таку заяву канцлер ФРН Олаф Шольц зробив під час інтерв'ю для видання The Times.

Шольц знову знайшов виправдання тому, що Німеччина не відправляє танки Україні

Олаф Шольц (фото з відкритих джерел)

"Ми підтримуємо Україну. Це дуже небезпечна війна. Ми робимо це таким чином, щоб не доводити ситуацію до стану війни між Росією та НАТО, тому що це було б катастрофою",- заяв Шольц

При цьому Шольц нагадав, що  Німеччина "справді багато робить" для допомоги Україні.

"Ми поставили українцям величезну масу дуже ефективної зброї", — наголосив політик.

Автори матеріалу зазначають, що німецький канцлер пройшов тривалий шлях на початку повномасштабного вторгнення РФ, коли запропонував Україні 5 тисяч касок та польовий госпіталь. Але, щоб одобрити постачання важкого озброєння, знадобилися місяці та загроза парламентського голосування.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський різко розкритикував Німеччину за небажання давати танки Україні. Президент України Володимир Зеленський різко висловився про Німеччину, через небажання цієї країни надавати танки для ЗСУ. Такі заяви прозвучали в інтерв'ю газеті "Bild".  Мережею поширюється відео критики німецького уряду від Володимира Зеленського. Ймовірно, це натяк на слова німецьких політиків про те, що їхня країна є другим за величиною постачальником зброї в Україну. Президент вдячний Німеччині за фінансову та військову підтримку, але необхідно докладати більше зусиль. Зеленський нагадав, що Німеччина є найсильнішою економікою в Європі, яка повинна подавати "хороший приклад". Володимир Зеленський в інтерв'ю зазначив, що телефонні розмови з канцлером Німеччини Олафом Шольцем часом були гучними.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

25 вересня 2022, 20:34

Чому Україну підтримують всім світом, а їй все тільки гірше і гірше? Коли ж ця влада припинить красти та брехати? Як країна буде відроджуватись, якщо ні на що не здатна? Мріє розкрадати переможену Росію? Що це за країна така Росія? Її всім світом намагаються повалити, а вона тримається. Обмежили в усьому та ще більше обмежень накладають, весь світ страждає від обмежень, по світу впав товарообіг, а у Зе тільки вереск стає все більше. Будуть руйнувати Росію до останнього українця? Це не є геноцидом - знищити весь народ (окрім чиновників), аби тільки нашкодити іншому у глобальному переділу?


Новини