Головна Новини Світ Німеччина Шольц зробив гучну заяву стосовно війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц зробив гучну заяву стосовно війни в Україні

Німецький канцлер Олаф Шольц розкритикував Росію за її безвідповідальну політику та наголосив, що Україна має перемогти у війні.

1 грудня 2022, 12:05 comments2004
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Канцлер Олаф Шольц, заявив на Берлінській конференції з безпеки, що Німеччина сповнена рішучості захищати країни НАТО. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на німецьке видання Zeit Online.

Шольц зробив гучну заяву стосовно війни в Україні

Канцлер Німеччини Олаф Шольц. Фото з відкритих джерел

Під час свого виступу на Берлінській конференції з безпеки, Олаф Шольц повідомив про подальші зусилля Німеччини для захисту країн НАТО від загрози, яка надходить з боку Російської Федерації. Окрім того, німецький політик висловився і про війну в Україні.

"В Україні Росія більше не може виграти цю війну", — сказав канцлер Німеччини Олаф Шольц

Під час свого виступу Шольц процитував німецького політика та лауреата Нобелівської премії миру Віллі Брандта та сказав "поспішайте і дійте, поки не пізно шкодувати".

Також Шольц запевнив, що жодна країна, яка має агресивні наміри не повинна сумніватись у рішучості Німеччини, яка буде "захищати кожного союзника і кожен сантиметр Альянсу".

Далі німецький канцлер розкритикував Росію, яка безвідповідально заявляє про ядерні погрози та зазначив, що "поки такі держави як Росія володіють ядерною зброєю – вони становлять потенційну загрозу для НАТО".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакцію Олафа Шольца на вибухи в Польщі, які, на його думку, були спричинені українською ракетою. Канцлер Німеччини заявив, що немає значення чия ракета, все одно Росія відповідальна за ці інциденти.

Також "Коментарі" писали про одну з вулиць в Німеччині, яка отримала ім'я українського героя. Він пройшов кілька нацистських концтаборів, але був убитий російською ракетою в Харкові. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

eva

1 грудня 2022, 14:49

Компактный и мощный портативный обогреватель с керамическим нагревом (900 Вт), подключается прямо к розетке в стене, очень экономный и бесшумный, есть таймер и пульт! Цена по Акции: 449 грн. ----- https://rip.to/obigriv


Новини