Головна Новини Світ Німеччина Соратник Трампа відповів, чи залишить він США у НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Соратник Трампа відповів, чи залишить він США у НАТО

Раніше з'явилася, що Трамп нібито планував вийти з НАТО

27 жовтня 2024, 22:10
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США Дональд Трамп, у разі обрання, планує залишити країну в НАТО, однак має намір зробити альянс ефективнішим, щоб він не перетворився на "соціального клієнта". Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на заяву Джей Ді Венса, який є кандидатом у віцепрезиденти від Республіканської партії.

Соратник Трампа відповів, чи залишить він США у НАТО

Джей Ді Венс (фото з відкритих джерел)

Як зазначив Венс, Трамп прагне бачити НАТО сильним і ефективним. "Він хоче, щоб ми залишилися в НАТО… Але він також очікує, що країни-члени НАТО будуть дійсно нести свою частину оборонного тягаря," — підкреслив кандидат у віцепрезиденти.

Коли журналіст попросила надати чітку відповідь щодо намірів Трампа стосовно НАТО, Венс підтвердив, що США залишатимуться в альянсі. "Ми залишимося в НАТО," — зазначив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що кандидат у віце-президенти США від Трампа заявив про сценарій завершення війни. Україна змушена буде відмовитись від частини своїх територій, щоб покласти край війні з Росією. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі телеканалу News Nation зробив кандидат у віце-президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Джей Ді Венс.

Політик також додав, що такі твердження прослизають у розмовах з українськими чиновниками, особливо у приватних.

Він зазначив, що Росія не мала нападати на Україну, але обидві воюючі сторони хочуть покласти край війні. І роль США, за його словами, полягає в тому, щоб спитати Росію та Україну, що їм потрібно, щоб потім "нав'язати справжню дипломатію".

А Дональд Трамп із наближенням дати виборів все частіше звинувачує президента України Володимира Зеленського в тому, що він "ніколи не повинен був допустити початок війни" і що затягнув її на дуже довгий період . Про це пише експерт The Washington Post Аарон Блейк.

 

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини