Головна Новини Світ Німеччина Трамп відповів, чому на нього скоїли замах: кого він звинуватив
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп відповів, чому на нього скоїли замах: кого він звинуватив

15 вересня, агенти Секретної служби відкрили вогонь по озброєному чоловіку біля гольф-клубу у якому перебував кандидат у президенти США Дональд Трамп

16 вересня 2024, 20:07 comments1335
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що замах на його життя був здійснений через риторику президента Джо Байдена та віцепрезидента Камали Гарріс. Про це повідомляє  CNN.

Трамп відповів, чому на нього скоїли замах: кого він звинуватив

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)

Трамп стверджує, що нападник діяв, оскільки "повірив у риторику Байдена та Гарріс", яка нібито стала підґрунтям для цього інциденту. Він наголосив, що вважає себе тим, хто має намір "врятувати країну", тоді як, за його словами, Байден і Гарріс "руйнують її як зсередини, так і ззовні".

Трамп також згадав коментарі Байдена і Гарріс, які називали його загрозою для демократії, і заявив, що, на його думку, саме вони є справжньою загрозою для країни.

"Вони використовують дуже підбурливу мову. Я теж можу це робити, і навіть краще за них, але не буду", – додав Трамп у своїй заяві.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Камала Гарріс зробила заяву про новий замах на ТрампаКандидатка в президенти США Камала Гарріс відреагувала на новий замах на колишнього президента Дональда Трампа. Віцепрезидентка США заявила, що після зборів фактів засудить спробу вбивства лідера республіканців. 

На сайті Офісу віцепрезидентки США з’явилось повідомлення з реакцією Камали Гарріс щодо інциденту зі стріляниною поблизу Дональда Трампа, яку розцінюють, як новий замах на колишнього президента Сполучених Штатів.

Також Камала Гарріс подякувала службі безпеці, які врятували Дональда Трампа від можливого вбивства.

 15 вересня, агенти Секретної служби відкрили вогонь по озброєному чоловіку біля гольф-клубу у якому перебував кандидат у президенти США Дональд Трамп. Після затримання з'ясувалося, що це громадянин США Раян Веслі Рут.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини