Головна Новини Світ Німеччина У Берліні поліція розганяла дітей за допомогою авіації
commentss НОВИНИ Всі новини

У Берліні поліція розганяла дітей за допомогою авіації

Влада Берліна знову і знову закликають людей утриматися від виходу на лід, тому, що він може бути занадто тонкий, не дивлячись на низькі температури в останні дні

16 лютого 2021, 05:18 comments1015
Поділіться публікацією:

Правоохоронці Берліна зганяють людей з льоду на вертольоті. До таких заходів поліції довелося звернутися, коли льодовому покритті невеликого озера в спальному районі Берліна зібралося дуже багато людей, в тому числі — маленькі діти.

У Берліні поліція розганяла дітей за допомогою авіації

Озеро взимку (фото з відкритих джерел)

Спочатку гуляють вирішили, що проводиться поліцейська операція, проте пізніше зрозуміли, що вертоліт піднятий у повітря заради них, передає таблоїд Bild.

"Увага, увага, це поліцейський вертоліт, ви в небезпеці, крижана поверхня може вас не витримати, йдіть на берег, гарного вечора", — говорилося в повідомленні поліції через гучномовець.

Поліцію тут же звинуватили в непрофесіоналізмі.

"Ви повинні знати, що коливання, які виходять від вертольота, можуть зламати лід. Це був самий невідповідний спосіб рятувати людей. Але — це Берлін" — такого характеру коментарі з'явилися під відео з місця подій.

Нагадаємо, слідчі  під 900-метровою товщею льоду в Антарктиді випадково виявили незвичайних істот. За допомогою відеокамери їм навіть вдалося зробити кілька кадрів цих живих організмів. Вчені стверджують, що відправилися взяти зразки морського дня. Для цього вони зробили кілька свердловин в шельфовому льодовику. Але на глибині 900 метрів виявили дещо інше, забувши про зразки. За допомогою відеокамери, яку дослідники опустили в свердловину, вони виявили на поверхні підводного валуна живі організми.

Раніше під шельфовими льодовиками можна було знайти черв'яків і медуз , але вперше дослідники наткнулися в такому місці на "стаціонарні" організми, які змушені харчуватися тільки тим, що пропливає повз. На кадрах, опублікованих дослідниками, можна помітити, що на поверхні є мінімум два типи губок, і в однієї з них є стебло, що переходить в капелюшок.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bild.de/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини