Головна Новини Світ Німеччина У Берліні розпочнуть розслідування через злив інформації про візит Зеленського до Німеччини
commentss НОВИНИ Всі новини

У Берліні розпочнуть розслідування через злив інформації про візит Зеленського до Німеччини

Німецька поліція відкрила справу проти газети, яка поширила конфіденційну інформацію про потенційний візит Президента України до Берліна.

4 травня 2023, 16:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Поліція Берліну оголосила, що розпочне розслідування після того, як ЗМІ поширили інформацію щодо можливого візиту президента України до Німеччини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

У Берліні розпочнуть розслідування через злив інформації про візит Зеленського до Німеччини

Керівниця поліції Берліна Барбара Словік. Фото з відкритих джерел

Берлінське видання BZ повідомило 3 квітня, що правоохоронні органи Берліна готуються до візиту Володимира Зеленського до столиці Німеччини. Згідно з інформацією видання приїзд українського президента мав відбутись в середині травня.

Поліція оголосила, що буде проведено розслідування, адже звіт містив "конфіденційні подробиці".

"Жодного разу берлінська поліція офіційно не надала жодної інформації, яка б поставила під загрозу державний візит", — йдеться у заяві німецьких правоохоронних органів.

Очільниця берлінської поліції заявила, що ця ситуація кидає ганебну тінь на німецькі правоохоронні органи.

"Я вважаю неприпустимим, що... один-єдиний співробітник завдає шкоди репутації берлінської поліції таким ганебним чином на національному та міжнародному рівнях. Я можу лише припустити, що особа не усвідомлювала наслідків своїх дій", – заявила керівниця поліції Берліна Барбара Словік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський відреагував на російські погрози щодо свого вбивства. Подібні заяви зробив колишній президент Росії Дмитрій Медвєдєв та російський пропагандист Володимир Соловйов.

Також "Коментарі" писали про жителя Франції, який розповів, що планує своє життя продовжити в Росії та намагався без документів потрапити в РФ через польський кордон. 36-річний чоловік на швидкості розтрощив шлагбаум.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини