Головна Новини Світ Німеччина У Бундестазі обрушилися з критикою на Шольца: зробив грубу помилку з відмовою передати танки Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бундестазі обрушилися з критикою на Шольца: зробив грубу помилку з відмовою передати танки Україні

Російський наратив спрацьовує та заважає "деяким людям у Канцелярії" ФРН надати Україні необхідні танки

27 грудня 2022, 10:40 comments2571
Поділіться публікацією:

Мовчазна відмова уряду Німеччини передати Україні танки – дуже велика помилка. Канцлер Олаф Шольц персонально відповідає за цю відмову. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на голову оборонного комітету Бундестагу Марі-Агнеса Штрак-Циммерман в інтерв'ю "RND".

У Бундестазі обрушилися з критикою на Шольца: зробив грубу помилку з відмовою передати танки Україні

Олаф Шольц. Фото: з відкритих джерел

Штрак-Циммерман зазначила, що неможливо знайти раціональне пояснення рішенню Олафа Шольца не передавати Україні такні в той час, коли країна веде боротьбу за виживання і їй дуже потрібна військова техніка. Такий крок також не може зрозуміти мирне українське населення, яке сьогодні протистоїть російській агресії.

"Чому ми не можемо доставити танки? Особливо, коли я чую, що постачання танків було б особливою провокацією для Росії, але ми успішно поставили самохідні гаубиці, зенітні танки, артилерійські системи та високоефективні протиповітряні системи, щоб урятувати тисячі життів. Тому передача танків зараз була б важливим доповненням до заперечення російських позицій", — наголосила голова оборонного комітету Бундестагу.

Вона припустила, що незважаючи на війну в Європі, що триває, російські наративи продовжують працювати в уряді Німеччини і є люди, які не хочуть, щоб українська армія зміцнилася.

Марі-Агнесса Штрак-Циммерман додала, що радники німецького канцлера постійно радять тому не передавати Україні танки та бронетранспортери, але персональна відповідальність за таке провальне рішення лежить виключно на Шольці.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Міноборони України розповіли, яке завдання окупантам поставив Кремль до кінця року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

gebbb

27 грудня 2022, 10:58

Найди себе снегурочку на ночь (без шлюх и разводил), здесь девушки ищут только сeкcа, многие готовы на эксперименты.------- https://min.lc/sisy


Новини