Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині чоловік убив сім'ю і вчинив самогубство через підроблений Covid-сертифікат
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині чоловік убив сім'ю і вчинив самогубство через підроблений Covid-сертифікат

Чоловік підробив довідку для своєї дружини

7 грудня 2021, 17:06
Поділіться публікацією:

Чоловік, який убив свою дружину і трьох маленьких дітей, перш ніж вчинити самогубство, підробив свідоцтво про щеплення і боявся, що його дітей заберуть у нього, коли підробка була виявлена. Таку заяву зробив у вівторок, 7 грудня, німецький прокурор. Про це повідомляє Reuters.

У Німеччині чоловік убив сім'ю і вчинив самогубство через підроблений Covid-сертифікат

Поліцейський автомобіль припаркований перед сімейним будинком загиблих - Reuters

Поліція знайшла двох дорослих віком 40 років, і трьох дітей віком 4, 8 та 10 років мертвими від вогнепальних поранень у сімейному будинку в Кенігс-Вустерхаузені на південь від Берліна.

У прощальній записці, знайденій поліцією, чоловік сказав, що підробив довідку про щеплення для своєї дружини. Її роботодавець дізнався про це, через що подружжя боялося, що їх заарештують, і вони втратять своїх дітей, сказав прокурор Гернот Бентлеон.

Поліція була викликана додому після того, як свідки побачили бездиханні тіла в будинку.

Жахливий випадок стався, коли Німеччина посилила обмеження, щоб спробувати зупинити четверту хвилю пандемії коронавірусу. Починаючи з минулого місяця, працівники повинні були показати, що вони вакциновані, одужали або негативний тест на COVID-19.

Німецька влада минулого тижня погодилася заборонити невакцинованим доступ до всіх підприємств, крім найважливіших, таких як продуктові магазини, аптеки та пекарні, а також планують зробити вакцинацію обов’язковою для деяких видів професій.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Житомирщині чоловік жорстоко побив 7-річну дівчинку. Співробітники правоохоронних органів встановили, що місцевий житель, перебуваючи на полі зі своєю 7-річною падчеркою, накинувся на неї з кулаками. Правопорушнику не сподобалося, що каже дівчинка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини