Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині можуть заблокувати Telegram
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині можуть заблокувати Telegram

Поки що уряд обговорює це питання з країнами-партнерами Євросоюзу: як регулювати Telegram

13 січня 2022, 04:55
Поділіться публікацією:

У Німеччині можуть ухвалити рішення про блокування месенджера Telegram. Уряд апелює до того, що контент, поширений усередині, порушує закони, зокрема серед ультраправих організацій та осіб. Про це повідомляє німецький тижневик Die Zeit. За словами міністерства внутрішніх справ Німеччини Ненсі Файзер, вони не можуть виключати таку можливість.

У Німеччині можуть заблокувати Telegram


“Відключення було б серйозним та, мабуть, крайнім заходом. Спочатку потрібно вичерпати решту варіантів”, — заявила міністерка.

Поки що уряд обговорює це питання з країнами-партнерами Євросоюзу: як регулювати Telegram. Зокрема, через закон у Німеччині щодо провайдерів соціальних мереж. Саме їх зобов’язали видаляти явно незаконний контент після подання скарги. Зокрема, претензія від Мін'юсту Німеччини у 2021 році стосувалася того, що у месенджері немає чіткої процедури подання скарг на підозрілий контент. Тому не вдається встановити контакт із адміністрацією сервісу. Хоча Telegram вимагали, щоб вони співпрацювали з владою ФРН та спецслужбами — відповіді не отримали.

Берлін зажадав від компанії, щоб вона почала співпрацювати з владою ФРН, видаляла незаконний контент та передавала спецслужбам дані, необхідні для розслідування. Відповіді Німеччина не отримала.

Нагадаємо, разработчики популярного месенджера Telegram додали у ваш додаток кілька нових функцій. Про це повідомляється в офіційному блозі компанії. За 2021 рік месенджер Telegram отримав уже 12 оновлень. У новій версії програми з'явилися такі функції, як реакції, автоматичне переведення повідомлень, QR-коди з унікальним оформленням, а також прихований текст.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини