Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині набирає обертів черговий скандал, пов'язаний з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині набирає обертів черговий скандал, пов'язаний з Росією

Уряд Німеччини звинуватив російські спецслужби у втручанні в вибори в Бундестаг

10 вересня 2021, 07:30 comments1774
Поділіться публікацією:

У Німеччині набирає обертів черговий резонансний скандал, пов'язаний з Росією — уряд Німеччини звинуватив російські спецслужби у втручанні в вибори в Бундестаг, які повинні відбутися 26 вересня. І тут дуже доречно буде згадати старий-добрий вираз: "Як то кажуть — ніколи такого не було і ось знову". Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці в Facebook пише політолог і блогер Віктор Таран.

У Німеччині набирає обертів черговий скандал, пов'язаний з Росією

Бундестаг Фото: DW

Політолог зазначає, цікаво, що звинувачення з боку Берліна пролунали цілком офіційно, а не на рівні здогадок. Німці тепер ображаються на російських спеців, що ті зламують акаунти депутатам і урядовцям, займаються улюбленою справою — поширюють фейки і дезінформацію, дають команду "фас" своїм ботофермам. Іншими словами, діють, як вже неодноразово діяли перед виборами в інших цивілізованих країнах.

Віктор Таран пише технологія відпрацьована на відмінно — спочатку російські продають німецьким "друзям" газ, хоча весь цивілізований світ показує докази, до чого все це призведе, а потім з зароблених грошей Кремль платить зарплату фахівцям, які здійснюють атаки на німецьких політиків, які і лобіювали підписання контрактів з Російською Федерацією.

"Німці в своїй жадібності здається так і не зрозуміли, що з російськими неможливо, ні дружити, ні співпрацювати. І за цю помилку вони вже почали розплачуватися", — написав політолог.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Німеччина допоможе в боротьбі з коронавірусом іншим країнам. Рішення вже прийнято — вакцинація повинна стати масовою, щоб зупинити пандемію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Брат

10 вересня 2021, 07:16

Дебилы блд.У них черное-это белое,война-это мир,тотальный контроль-это свобода и т.д..


Новини