Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині новий напад на українського підлітка
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині новий напад на українського підлітка

Після вбивства та побиття двох українських юнаків у Німеччині стався новий напад на українського підлітка.

14 лютого 2024, 10:47
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

15-річний українець став жертвою чергового нападу в Німеччині. На підлітка напали в місті Меттман поблизу Дюссельдорфу. В наслідок жорстокого побиття українець опинився в лікарні з травмами голови.

У Німеччині новий напад на українського підлітка

В Німеччині напали на українця. Фото з відкритих джерел

13 лютого поліція в Меттмані повідомила про інцидент за участю 15-річного українця. За попередніми даними напад стався 10 лютого ввечері, коли громадянин України знаходився у місцевому турецькому ресторані. 

Поліція вказує, що між українцем та невідомим чоловіком сталась суперечка. Чоловік висловлював ксенофобські образи, а потім завдав удару невстановленим предметом по голові 15-річного українця. Після нападу чоловік втік з місця інциденту.

Наразі німецька поліція не встановила особу нападника, однак оголосила його у розшук та надає опис чоловіка. За словами свідка нападник міг мати польське походження. Жертва нападу перебуває у лікарні, проте загроз для життя немає.

Нагадаємо, що це не перший напад на українських підлітків у Німеччині. 10 лютого місті Оберхаузен, яке також знаходиться поблизу Дюссельдорфу було здійснено напад на двох українців. Один з них 17-річний юнак Володимир Єрмаков загинув від ножових поранень. Хлопець був баскетболістом та грав за молодіжну команду клубу ART Giants з Дюссельдорфа. Інший підліток також з тієї ж команди Артем Козаченко перебуває у лікарні. Поліція затримала вбивцю та встановлює мотиви нападу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Дніпропетровщині розстріляли автомобіль заступника мера.

Також "Коментарі" писали про чоловіка з США, який відрізав голову власному батьку через конспірологічні теорії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини